„Jolanta kuo toliau, tuo labiau darosi panaši į Brigitte Bardot, tiesiog kaip jos antrininkė. Todėl moterėlės ir siunta iš pavydo“, - pastebėjo viena komentatorė.

„Bet tai kokia graži ta Jolanta. Kone viena gražiausių moterų Lietuvoje. Net nustebau, nes šiaip jau mažai gražių Lietuvoje. Bet šita tai ypatinga... Nesidomėjau kur ir kaip nusifilmavo ji, bet tai grožis“, - dėl J. Leonavičiūtės grožio alpo kitas komentatorius.

Šiems antrindamas straipsnio skaitytojas prisipažino, kad jam taip pat labai patinka Jolanta: „Mergaitė savo vietoje, neišsišokėlė ir man visiškai nesvarbu, kur ji ten nusifilmavo“.

Kai kurie merginą palaikantys DELFI skaitytojai neabejoja, kad ši gražuolė toli eis ir daug pasieks. Pasak jų, jau dabar savo populiarumu ji lenkia kai kurias žinomas šalies damas.

„Labai graži ta J. Leonavičiūtė, prašauna visas pikules, bunkes... Natūrali, super mergina“, - pastebėjo vienas.

„Pikulei atsirado konkurentė. Dabar per Jolką Pikulė nuėjo į antrą planą“, - reziumavo kitas.

Komentatoriai Jolantą ne tik gyrė už nepaprastą grožį bei puikius sugebėjimus šokių aikštelėje, bet ir ragino nepasiduoti įžeidinėjimams. Ir vietoje jai klijuojamos porno masažuotojos etiketės reikalavo vadinti ją kineziterapeute.

„Nieko nemačiau ir nieko nežinau... Truputį kitaip gyvenu... Bet ji graži žiauriai... Nors aš moteris... Bet, pripažinkim, jos kūnas tobulas!“ - rašė viena J. Leonavičiūtės gerbėja.

Sėkmės Jolantai - ir ne tik šiame projekte. Tik nereikia kreipti dėmesio į kažkokių pigmėjų užgauliojimus“, „J. Leonavičiūtė labai graži mergaitė ir puikiai šoka“, „Mačiau jų šokį, ji mane nustebino. Super pasirodė, šokis buvo nuostabus, sėkmės šiai porai kuo didžiausios“, „Siūlyčiau Jolantai rengtis gražiomis suknelėmis ir tvarkingiau šukuotis. Ir sėkmė, pirma vieta garantuota“, - drąsino šokėją komentatoriai.

Jolantai simpatijas žmonės reiškia ne tik komentaruose. Šeštadienį DELFI portale buvo renkama pora, kurią "Šok su manimi" projekte žmonės palaiko labiausiai. Daugiausiai balsų ir simpatijų surinko būtent J. Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas. Už šią porą balsavo net ketvirtadalis - 25 proc. visų apklausos dalyvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (780)