Paskutines trijų savaičių trukmės viešnagės dienas Agnė leidžia ilgose grandiozinio šou repeticijose. Laiko trumpam interviu telefonu ji atranda tik pertraukėlės metu. „Repeticijos su pertraukomis vyksta nuo 8 valandos ryto iki 7 valandos vakaro. Jos nėra sekinančios, bet užtrunka. Repetuojame visą programą“, – likus porai dienų iki milijonus TV žiūrovų visame pasaulyje sutraukiančio šou pasakojo „Mis Lietuva 2014“.

Kaip pasakojo Agnė, baimės prieš konkursą ji nejaučia. Tik sveiką nerimą. „Neramu, kaip pavyks pasirodyti, kaip mus nufilmuos, ar pateksime į kadrą, ar ne, ar prisiminsime visus brėžinius ir taip toliau, – savo įspūdžiais dalinosi pašnekovė. – Jaudulys kyla dėl to, kad tai „Mis pasaulio“ scena. Tu esi viena iš merginų, kuri pristato savo šalį“.

A. Kavaliauskaitė džiaugiais patekusi tarp 10 merginų, kurios, lažybų bendrovių duomenimis, turi didžiausius šansus pasipuošti „Mis pasaulio 2014“ nugalėtojos karūna: „Nežinau, kaip buvo ankstesniais metais, bet iš tiesų labai smagu, kad kažkas pastebi, kad kažkas stato už mane, už Lietuvą. Buvo labai labai džiugu pamatyti, kad esu 10-oje vietoje“.

Paklausta, kad šiemet konkurso užkulisiuose prognozuojama didžiausia sėkmė, mergina isškyrė tris kandidates – „Mis Pietų Afrikos Respublika“, „Mis Indija“ ir „Mis JAV“. „Praktiškai visose nominacijose jos yra topuose“, – pastebi Agnė. 

„Mis Lietuva 2014“ tikina, kad atmosfera užkulisiuose labai draugiška, suknelių ir lūpdažių saugoti nuo konkurenčių nereikia.  „Mes džiaugiamės, kad esame čia. Suprantame, kokia garbė būti čia. „Mis pasaulio“ organizatorė Julianne Moore ne kartą su mumis kalbėjosi ir pasakojo apie šį konkursą, kaip tai mums turėtų būti svarbu ir kokios mes esame išskirtinės, kad patekome čia. Visos merginos labai džiaugiasi“.

Konkurso „Mis pasaulis“ finalas Londone įvyks gruodžio 14 dieną. Iš viso pasaulio susirinkusios merginos varžėsi ne tik dėl gražiausios pasaulio moters karūnos, taip pat buvo renkama „Mis talentas“, „Mis sportas“ bei „Top modelis“. Choreografiją studijuojančiai Lietuvos atstovei pavyko sužibėti „Mis talento“ rungtyje – Agnė pateko tarp 10 geriausių.

Šiemet konkurse laukia keletas pokyčių, apie kuriuos Agnė sako negalinti per daug šnekėti. Finalo metu gražuolių iš viso pasaulio laukia keli pasirodymai. Pati renginio pradžia – tautinio kostiumo pristatymas. Po to bus demonstruojamos vakarinės suknelės. Bikini rungties šiemet nebus – numatytos dvi naujos, kurias renginio organizatoriai kol kas laiko palaptyje.

Finalo metu A. Kavaliauskaitė puošis dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurta prabangia suknele, puošta kristalais. „Aš jos dar nebuvau apsivilkusi, pamatysite per finalą“, – intrigą išlaiko gražuolė. Taip pat pristatys Klaipėdos krašto tautinį kostiumą, prie jos segsis močiutės gintaro karolius.

Anksčiau buvo kalbama, kad likus kelioms dienoms iki finalo į pagalbą Agneki atvyks pats dizaineris. Tačiau, kaip sakė Agnė, „dėl techninių kliūčių“ jis visgi į Londoną nekeliaus. šeštadienio rytą pas ją atskrenda širdies drauges, grupės „Šarka“ narys Tomas Legenzovas. „Tikiuosi, kad spėsime susitikti nors trumpam prieš finalą“, – kalbėjo beveik tris savaites be artimųjų praleidusi lietuvaitė.

Mergina neslepia jau pasiilgusi namų ir laukianti kelionės namo. Į Lietuvą ji grįš vėlų pirmadienio vakarą. Klaipėdos universitete studijuojančios merginos laukia egzaminų sesija – tad laiko atsikvėpti po konkurso kol kas atrasti dienotvarkėje jai nepavyks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)