Ketvirtadienio vakarą „Styleinn“ komanda pakvietė žinomus šalies pramogų pasaulio atstovus susipažinti su nauju socialiniu mados tinklu bei jo kūrėjais.

Į pristatymo vakarą susirinko gausus būrys svečių. Tarp jų buvo Dainė Baumilė, dizaineris Liutauras Salasevičius, Rimantė Kulvinskytė ir kt. Nauju socialiniu mados tinklu susidomėjo ir madai neabejinga bei visada stilinga Inga Stumbrienė su vyru Aivaru.

Vakarą vedė Žygis Stakėnas. Svečius į iliuzijų pasaulį kvietė Mantas Wizardas su žaviąja asistente Kristina Tarasevičiūte.

„Mūsų socialinis mados tinklas nėra pagrindinė mūsų veikla. Turime savo darbus, - naujienų portalui DELFI pasakojo prieš porą metų idėją teikti dailiosios lyties atstovėms stiliaus nemokamus patarimus su drauge Vaida sugalvojusi verslininkė G. Čepienė. - Ši idėja mums gimė prieš porą metų, tačiau jos, deja, laiku neužpatentavome. Kai sužinojome, kad Agnė Jagelavičiūtė kuria savo stiliaus portalą, nusprendėme nesustoti. Nes ištyrus rinką paaiškėjo, kad yra didelis tokių nemokamų paslaugų stygius.“

Anot G. Čepienės, teigti, kad lietuviai rengiasi nestilingai, tikrai negalima. Atvirkščiai, pagal vyraujančias tendencijas tautiečiai stengiasi neatsilikti nuo stilingų užsieniečių ir žengti koja kojon su mada.

„Tie, kas domisi mada, natūralu, susiduria su tam tikrais stiliaus klausimas. Ypatingai jaunos merginos. Žmonės nori žinoti, kokios spalvos dominuos ateinantį sezoną, arba tinka pėdkelnės prie basučių atvirais priekiais, ir panašiai. Internete stilistai siūlo specialius mados paketus. Sakykime, asmenines stiliaus konsultacijas už 300 litų valandai, asmeninius apsipirkimus už 500 litų. Stiliaus vizijos sudarymo paketą už 1000 litų. Mes savo kuriamame socialiniame mados tinkle teikiame nemokamą informaciją ir konsultacijas stiliaus klausimais, taip pat interaktyvų derinių dėliojimo modulį. Norime apjungti taip populiarų stiliaus blogą ir stiliaus konsultacijas.“

Pasak naujo socialinio mados tinklo įkūrėjų, A. Jagelavičiūtė jau užsitarnavusi savo vardą. Ir klientų netrūksta.

„Tačiau ji teikia mokamas konsultacijas. Mūsų verslo koncepcija kitokia - norime teikti nemokamas paslaugas. Socialinio mados tinklo viešnioms nemokamus patarimus dalins stilistės iš Londono, Kipro ir Lietuvos“, - pasakojo jos.

Nemokamą socialinį mados tinklą sukūrusios moterys tikisi, kad padengti visas išlaidas ir užsidirbti galima iš reklamos bei reklamuojamų drabužių pardavimų. „Styleinn“ bus galima įsigyti tiek lietuvių, tiek užsienio kūrėjų darbų (rūbų, aksesuarų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)