DELFI kalbinta M. Šalčiūtė savo šokį vertina gerai. Pasak Monikos, jos pasirodymas buvo nufilmuotas ne taip, kaip ji norėtų, parketo apšvietimas taip pat netenkino. Tačiau šie dalykai neturėjo sutrukdyti pamatyti šokio. „Buvo labai keista, kad poros, šokusios transliacijos pradžioje, sulaukė prastų įvertinimų. O tos, kurios šoko laidos pabaigoje, sulaukė aukštų balų. Gal kažkas tiems teisėjams kažką pasakė?“, - stebėjosi go-go šokėja.

Monika sakė nebesitikinti tapti šou nugalėtoja. Pašnekovę nustebino tai, kad projekto teisėjai tiek daug dėmesio skyrė jai. Monika buvo minima ne tik aptarinėjant jos pačios pasirodymą, bet ir komisijai komentuojant kitų dalyvių šokius. Mergina šį projektą pavadino „Pakalbėk apie Moniką Šalčiūtę“. „Jau vaikystėje labai norėjau dalyvauti šiame projekte. Nedvejojau sutikusi. Tačiau visos tos nesąmonės...“, - kalbėjo Monika.

Monika Šalčiūtė ir Stanislav Savickij

Mergina teigė nesigailinti, kad su J. Smoriginu kalbėjo nepagarbiai. Pasak Monikos, žodis „n***k nėra keiksmažodis. „Tas žmogus nusipelnė būti pastatytas į savo vietą“, - įsitikinusi šokėja. Nors daugelis nusistebėjo, kad M. Šalčiūtė drįso ginčytis su kur kas vyresniu už ją komisijos nariu, tačiau šokėja įsitikinusi – žmogaus amžius brandos neparodo: „Jei tu esi vyresnis, elkis taip. O ne aiškink man, kad aš turiu celiulitą. Prie ko čia šokis ir mano išvaizda? Jis turėtų aptarinėti mano choreografiją, šokių judesius. Peržiūrėjau nuotraukas – jokio celiulito pas mane nėra. Tai kam reikėjo mane žeminti? Jei toliau laidoje bus tokie šou, gali mane ir po antros laidos išmesti.“

Mindaugas Stasiulis, Monika Šalčiūtė, Stanislav Savickij ir Indrė Kavaliauskaitė

M. Šalčiūtė drąsiai kritikuoja kitus projekto dalyvius. Mergina neturi baimės susipykti su jais: „Kai kurie dalyviai į akis kalba vieną, o už akių – kitą. Aš geriau būsiu tokia, kokia esu, niekam nepadlaižiausiu. Gerai sutariu su Simonu Phamu, palaikau Igną Barkauską. Jis labai geras žmogus, smagu, kai tokiems sekasi. Labai gražus Arno Švilpausko pasirodymas, jis gavo gerą partnerę. Nors ne visi man patinka, bet projektas sėkmingas, jame daug įdomių žmonių.“

Monika Šalčiūtė šokių projekte:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)