Trumpute raudona suknele pasipuošusi „Mis Namibija“ Ilka DELFI pasakojo, kad palaikydama kūno formas vadovaujasi vyro patarimais. Sveikos gyvensenos propaguotoja neįsivaizduoja savo gyvenimo be sporto, sveiko maisto. Moteris taip pat beveik nevartoja alkoholio.

„Mano maisto racioną sudaro gryni, kuo mažiau apdoroti produktai: mėsa, ryžiai, obuolys. Stengiuosi vartoti kuo mažiau ingredientų“, - sakė pašnekovė. I. Adams-Pauliukevičė sportuoja keturis ar penkis kartus per savaitę. Sporto salėje moteris praleidžia valandą arba pusantros.

„Su vyru taip pat esame žmonės, kartais ir mums norisi nuklysti. Kartais suvalgome gabaliuką torto. Labai mėgstu juodą šokoladą. Jei jo užsimanau, leidžiu sau. Nesveikas maistas mūsų netraukia, esu įpratusi sveikai valgyti“, - apie mitybos įpročius šeimoje kalbėjo Namibijos gražuolė. Ilka pasakojo, kad gamina kartu su vyru. Jis iškepa mėsą, o ji padaro salotų.

Pusryčiams Ilka valgo avižinę košę arba kiaušinius. Dažniausiai tituluota gražuole atsisako kiaušinių trynių ir valgo tik baltymus. Pietums – ryžius su vištiena, po sporto – vištieną arba jautieną su salotomis. Vakarienei Ilka valgo liesą varškę, kurią pasiskanina spanguolėmis, cinamonu. „Patinku sau taip, kaip atrodau. Tačiau visada galima tobulinti savo kūną“, - sakė Ilka.

Ilka Adams-Pauliukevičė - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)