„Šis spektaklis talpina daugybę teatrinių žanrų – miuziklą, kabaretą, teatrines miniatiūras. Puikus visų penkių aktorių darbas su geru humoru“, – po spektaklio komplimentų negailėjo Arūnas Valinskas.

„Spektaklyje „Vyrų laiškai“ pažinau ir save, ir savo mintis. Manau, kad spektaklio temos artimos daugeliui žmonių“,– įspūdžiais dalinosi televizijos žurnalistas, redaktorius ir laidų vedėjas Gintaras Deksnys.

„Tai geros nuotaikos, smagus ir nuoširdus spektaklis, kurį žiūrint, laikas prabėga labai greitai“, – sakė atlikėja Monika Šedžiuvienė.

Spektaklis nagrinėja vyrišką požiūrį į pasaulį, kasdienybę ir ieško atsakymų į amžinus, visus pasaulio vyrus kamuojančius klausimus: kaip rasti bendrą kalbą su senstančiais tėvais? Palikti žmoną ir išeiti pas meilužę, ar kentėti? Kodėl amžina meilė tokia nepasiekiama? Kaip elgtis: taip, kaip norisi, ar taip, kaip reikia? Šias ir dar daugelį kitų temų scenoje nagrinėja aktoriai Gytis Ivanauskas, Eimutis Kvoščiauskas, Sakalas Uždavinys, Andrius Žiurauskas bei Dalius Skamarakas.

Spektalio premjerą stebėjo būrys menininkų ir atlikėjų: Ramūnė Kurienė, Inga ir Arūnas Valinskai, Nerijus Juška, Adolfas Večerskis, Šarūnas Kirdeikis, Jolanta Paulauskienė, Monika ir Andrius Šedžiai, Marius ir Renata Jampolskiai, Eglė Jackaitė ir daugelis kitų.

Spektaklio pastatymui suburta tarptautinė profesionalų komanda: režisierius Olegas Šapošnikovas, kompozitorius Audrius Balsys, kostiumų dailininkas Juozas Statkevičius, scenografas Wojtekas Stefaniakas. Spektaklio premjera – gruodžio 6 dieną „Domino“ teatre.

Išankstinė spektaklio „Vyrų laiškai (elektrikui, tėvynei ir krepšiniui)“ premjera:




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)