Įmonės renginiui netinka labai ryškus makiažas. Dažniausiai aš akcentuoju akis, o ne lūpas. Jei šventė vyks klube, galima akis pravesti juoda pluksnele, pasidažyti ryškiau. Labai svarbu veido modeliavimas. Net ir turint geriausias makiažo priemones, be modeliavimo nebus gražaus rezultato. Moterys dažniausiai nemoka to padaryti pačios, todėl ir eina į makiažo kursus. Jos nemoka ne tik modeliuoti, bet ir naudotis vadinamuoju „laineriu“.

Šiais metais vis dar madingas storas akių pravedimas, juoda spalva, metaliniai atspalviai. Tačiau mada atėjo ir išėjo, o žemės spalvos liko. Jos yra teisingiausios. Mėgstu blizgučius, tačiau viskas turi atrodyti subtiliai. Tai tinka parduotuvėms, kurios nori kuo daugiau parduoti. 

Vizažistas Šarūnas Žukauskas

Atsitinka ir taip, kad moterys ateina su prašymu padažyti ją kaip Monicą Bellucci. Ši aktorė yra populiariausia tarp mano klienčių. Tačiau to neįmanoma padaryti, visai kiti veido bruožai, kitokia plaukų spalva. Tokias klientes tenka „nusodinti“. Į šventinę kosmetinę įdėčiau makiažo pagrindą, blakstienų tušą, pudrą, tamsios spalvos lūpų dažus. Tada nereikėtų ryškinti akių, užtektų tik lūpų. Jei pasidažysi per daug, gali atrodyti kaip Kalėdų eglė.

Šventinio makiažo kaina priklauso nuo klienčių pageidavimų. Suma prasideda nuo 150 litų. Vizažistas turi būti ne tik puikus meistras, bet ir geras psichologas. Džiaugiuosi, kad lietuvės vis drąsesnės, nebijo ryškiau pasidažyti, įdomiau apsirengti. Žinoma, yra klienčių, kurios visai nesidažo, net nenaudoja pudros. Tokioms makiažas atrodo visada per ryškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)