- Soliari, pastaruoju metu Tavo asmeniniame gyvenime daug pokyčių. Kodėl nusprendei apversti savo gyvenimą aukštyn kojomis?

- Nuo tada, kai pradėjau dainininko karjerą, visiškai pamiršau save. O juk prieš lipdamas į sceną intensyviai sportavau. Norėjau įrodyti ir sau, ir kitiems, kad galiu pasikeisti. Ryžausi sportuoti, o po kurio laiko nebegalėjau sustoti. Pradėjau didinti treniruočių intensyvumą, dar labiau reguliuoti mitybą.

- Kokiais pokyčiais gali pasigirti?

- Jau atsikračiau 16 kilogramų. Be to, laikausi taisyklingos mitybos. Stebiu, ką valgau, planuoju ir atidžiai skaičiuoju kalorijas, tačiau savęs stipriai nevaržau. Sportuoju kasdien, mažiausiai 4 valandas. Kasdien nubėgu 10–12 kilometrų ir atlieku įvairius kardio pratimus, stiprinu raumenis. Į sporto salę vaikščioti pradėjau visai neseniai, turbūt teks dar daugiau laiko praleisti sportuojant (šypteli).

- Ar išorinių pokyčių sieki tik sporto salėje?

- Neseniai buvau konsultacijoje pas plastikos chirurgą. 12 metų intensyviai žaidžiau krepšinį, turėjau traumų. Kelis kartus esu gavęs stiprius smūgius į nosį, dabar jos pertvara kreiva. Noriu pasigražinti... Planuoju nosies pertvaros ir kvėpavimo takų operaciją, todėl tuo pat metu nosis bus pasiaurinta ir padailinta. Juk nosis – veido centras, jei jai kas nors negerai, tai ir veidas neatrodo gerai.

Taip pat daug dėmesio skiriu odos priežiūrai. Jau kurį laiką veido odą lepinu rūgštinėmis kaukėmis, veido raumenų stiprinimo procedūromis. Tai lyg hialurono injekcijos, tačiau nieko nešvirkščiama į vidų. Nuo šių procedūrų mano oda tampa elastingesnė, stabdomas raukšlių formavimasis. Pastangos akivaizdžiai matomos.

- Išoriniai pokyčiai ir net ryžtas gultis po plastikos chirurgo peiliu. Kas tai: sena svajonė ar spontaniškas sprendimas?

- Jau seniai apie tai galvojau. Aš turiu daug svajonių ir pastaruoju metu jos ima virsti realybe. Be to, kad keičiuosi išore, atsisakiau vakarėlių, alkoholio, pradėjau planuoti savo laiką. Dabar daug daugiau laiko lieka muzikai ir senų svajonių pildymui (šypsosi).

Pilnas Soliario interviu ir naujos, sulieknėjusio atlikėjo nuotraukos, naujausiame žurnalo MIESTE.lt numeryje arba čia.