Renginyje dalyvavusi dizainerė V. Jakučinskaitė prisipažino, kad šiais metais jos šeima žaliaskarės nepuoš.

"Per žiemos šventes išvykstame į Vietnamą, todėl šiai akcijai zuikių kailiukais puošta eglutė yra vienintelis Kalėdų medis, kuriuo dar ir patys trumpai spėjome pasidžiaugti ir pajusti šventinę nuotaiką", - sakė rudenį su ilgamečiu širdies draugu susituokusi V. Jakučinskaitė.

Kadangi Kalėdas dizainerė sutiks šiltuose kraštuose, tai Kalėdų seneliui dovanas vaikams teks palikti ne po eglute, bet po antklode.

Galbūt ši egzotiška kelionė - tai poros medaus mėnuo?  - DELFI paklausė dizainerės. "Tai bus šeimos mėnuo, nes į Vietnamą vykstame visa šeima ir dar daug giminių. Iš viso keliauja 12 žmonių, - prisipažino ji. - Beveik mėnesį keliausime po Vietnamą su vaikais ir vyru, mama, pusseserėmis ir jų šeimomis."

V. Jakučinskaitė neslėpė niekada nemėgusi šaltos lietuviškos žiemos, todėl džiaugėsi, kad pirmąkart Kalėdas ji sutiks ten, kur šilta. 

Dizainerė Kalėdas sutiks džiunglėse, kur nėra nei televizorių nei kondicionierių. Tik mediniai namukai ir hamakai. Ūkio šeimininkas paauglystėje buvo pabėgęs iš Vietnamo į Europą, kad galėtų išmokti gaminti įvairių pasaulio šalių patiekalus. Ir visi, kurie gyvena ir dirba tame ūkyje, sėda prie vieno ilgo bendro stalo šventinei vakarienei", - pasakojo V. Jakučinskaitė.

"Todėl tai, ką jis paruošia, prilygsta stebuklui. Mūsų Kalėdų vakarienė bus labai išskirtinė 

Šie medeliai po kelių savaičių bus parduoti specialiame aukcione, o gautos lėšos atiteks Vytauto Kernagio fondo vykdomam projektui „Gėrio menas“. Šio projekto tikslas – organizuoti onkologinėmis ligomis sergančių vaikų laisvalaikį. Dažniausiai mažiesiems ligoniukams organizuojamos meninės dirbtuvės, kurios ne tik užpildo jų laiką tarp alinančių gydymo procedūrų, bet ir primena gyvenimo grožį ir šilumą, paliko svajones ir viltį išgyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją