Ne paslaptis, kad jaunai studentei duris į elito gyvenimą atvėrė draugystė su verslininku Laimučiu Pinkevičiumi. Anksčiau ji yra atviravusi, kad populiarumo tikslingai nesiekusi, o atpažįstamu veidu tapo dėl savo veiklos ir apsilankymų aukštuomenės renginiuose.

Nežinia, ar vėliau įvykusi santuoka su L. Pinkevičiumi, ar įgimtas skonis ir rafinuotumas, ar išsilavinimas žaviajai Astai padėjo padaryti puikią karjerą ir tapti „Ranga group“ rinkodaros ir pardavimų vadove. Dabar moteris perėjo į kitą barikadų pusę – dirba vieno moteriško žurnalo stiliste. Jai nesvetima ir televizija – kartu su stilistu Mantu Petruškevičiumi ji yra vedusi laidą TV3 eteryje.

Šį rudenį A. Valentaitė savaitę viešėjo Los Andžele. Moterį pasisvečiuoti Amerikoje pakvietė modelių šou „Model Turned Superstar“ prodiuseris ir organizatorius, milijardierius Andy Khawaja, kuris yra A. Valentaitės pažįstamas. Gražuolei realybės šou buvo patikėtos itin atsakingos – teisėjos – pareigos. A. Valentaitė kartu su pasaulinio garso modeliais sprendė, kurios merginos pateks į superfinalą. Kaip sakė pati Asta, duris į šį šou jai atvėrė elegancija.

A. Valentaitė – ne iš tų, kuri į vakarėlį galėtų ateiti apsirengusi bet kaip. Nepriekaištingas makiažas, preciziška šukuosena, dizainerių drabužiai – neatsiejamos gražuolės įvaizdžio detalės. Apsilankiusi aukštuomenės vakarėliuose, moteris nelieka nepastebėta, o fotografai dažniausiai nuščiūva prie svečių sienelės pamatę vieną gražiausių šalies moterų. Per visą populiarumo laikotarpį moteris įvaizdis beveik nepasikeitė, o su bėgančiu laiku rafinuotumo ir elegancijos tik daugėjo. Prabangios suknelės – šventėms, koybiški klasikiniai deriniai – kasdienai. Jokių ekscentriškų ir nereikalingų detalių.

Astos Valentaitės pokyčiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (506)