Vienas iš kritikos strėles laidžiusių šaulių - stilistas Mantas Petruškevičius.

„Man nėra jokio skirtumo, kaip jos rengiasi. Bet pamatęs tokį įvaizdį negalėjau nepakomentuoti. To jau buvo per daug. Man šis įvaizdis priminė sugipsuotas kojas. Neskoningumo viršūnė. Ar tie žmonės, kurie rengia atlikėjus, supranta, ką daro? Juk ne atlikėjai kalti, kad jiems sukūrė tokią aprangą. Dizaineriai kalti, - naujienų portalui DELFI sakė stilistas Mantas Petruškevičius. - Matosi, kad stilių parinkęs dizaineris turi spragų, nes be Lietuvos kaimo daugiau niekuo nesidomi. Norint kurti sceninį įvaizdį, reikia domėtis.“

Grupės „Pop Ladies“ lyderė Natalija Bunkė neretai ir pati mėgsta pasiūti grupės narėms naujus sceninius drabužius, kurie neretai nenusileidžia, o gal ir pranoksta dizainerių kurtas aprangas. Tačiau M. Petruškevičius įsitikinęs, kad kiekvienas žmogus turi daryti tai, ką jis sugeba geriausiai ir atlikėjai turėtų dainuoti, o ne siūti drabužius.
„Pop Ladies“

Tuo tarpu DELFI kalbinta Natalija prisipažino, kad jų naują įvaizdį kūrė dizainerė iš Klaipėdos Ieva Užkuraitė. Pasak jos, daugeliui tokia apranga gali atrodyti ryškoka, tačiau mažesnių miestelių scenoje tokie drabužiai padeda būti labiau matomu.

„Mūsų grupė dažnai keičia sceninius kostiumus, todėl atsiprašome tų, kuriems šie nepatiko. Kiti galbūt patiks labiau, - šypsosi N. Bunkė. - Šį savaitgalį su šiais kostiumais turėjome ir daugiau koncertų. Klausinėjome apie tai savo užsakovų, gerbėjų. Pasak jų, šis stilius atrodo normaliai. Taip, Vilniaus stilius yra šiek tiek kitoks. Tačiau mes ne visada koncertuojame arenose. Mažesniuose miesteliuose ar miestų šventėse scenos apšvietimas nebūna toks ryškus. Todėl ryški apranga padeda scenoje būti labiau matomu. Per koncertus stengiamės vengti juodos aprangos.“  

Tiesa, po kilusio ažiotažo atlikėjos nusprendė nekeisti sceninių kostiumų iš principo. Ir ateityje galbūt vėl pasinaudos minėtos dizainerės paslaugomis. 

„Su Ievos drabužiais susilaukiame daug dėmesio, reikės paprašyti, kad dar pasiūtų“, - juokėsi Natalija.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (361)