Pasiklausyti koncerto, kurį jo organizatoriai įvardijo sprogstančios energijos ir jaudinančio atvirumo lydiniu susirinko per 5 tūkst. žmonių. Tarp jų – ir moksleiviai, ir kostiumais vilkintys solidūs vyrai.

Prieš koncertą buvo likę tik keli bilietai sėdimose vietose ir keliolika – sektoriuje, kuriame reikėjo stovėti.

„Beveik nieko nebeturime. Viskas jau seniai išpirkta“, - patvirtino bilietų kasų darbuotoja.

Bilietai į koncertą kainavo nuo 79 iki 129 litų.

M. Mikutavičius nuo pirmų koncerto akimirkų pademonstravo, kad jis yra šelmiškas, pasiutęs, atviras iki skausmo.

Klaipėdiečius ypač sujaudino Klaipėdoje nufilmuotas vaizdo klipas, kuris buvo tarsi įvadas į koncertą. Filmavimo kameromis užfiksuota, kaip M. Mikutavičius su savo katinu aplankė ir stintų žvejus, ir senamiesčio skulptūras.

Dainininkas pripažino, jog šiemet surengti turą per didžiąsias Lietuvos arenas ir pakartoti praėjusių metų sėkmę yra iššūkis. Regis, jis pasiteisino, nes pilnutėlė arena su M. Mikutavičiumi kone visas dainas kartu dainavo nuo pradžios iki pabaigos.

Gyva grupė, šviesų efektai kūrė neišdildomą įspūdį. Jį dar labiau sustiprino tai, kad pats atlikėjas nusileisdavo tarp žiūrovų ir spaudė jiems rankas.

M. Mikutavičius į sceną pakvietė ir Nedą Malūnavičiūtę, kurios virtuoziškas grojimas fleita nemažai klausytojų sugraudino iki ašarų.
M. Mikutavičius dar kartą įrodė, kad jis yra vienas tų retų Lietuvos atlikėjų, kuri pasiklausyti susirenka pilnos arenos.

Turas „Marijono Mikutavičias show“ tarsi yra ir jo naujojo albumo „Lengvas būdas mesti klausytis“ pristatymo koncertai.

Teigiama, jog klaipėdiečiai yra pirmieji, kurie įsigis šį albumą, nes jo prekyboje nebus.

M. Mikutavičius savo turo koncertus dar surengs Vilnius, Kauno ir Panevėžio arenose.

„Gera publika – kuri siautėja, linksminasi, atsistoja, nebijo rodyti jausmų, nebijo šėlti. Žmonės eina glėbesčiuotis, dainuoti kartu. Tokią publiką kiekvienas atlikėjas žiauriai myli. Kiekvienam jos pasiutusiai reikia. Mes visi šiek tiek šlovės narkomanai. Tokie dideli koncertai... Kol tai neįvyksta, negali pagalvoti, kad gyvenime gali būti toks ypatingas jausmas. Mes scenoje tiesiog laimingi...“, – prieš pirmąjį turo koncertą teigė M. Mikutavičius.

Panašu, kad jau po pirmosios dainos visas šias emocijas jis galėjo patirti ir jaustis tiesiog laimingu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)