... turiu fantastišką šeimą, nuostabius artimuosius ir draugus. Žinau, kad šitais žmonėmis visada galiu pasikliauti ir sulaukti iš jų įvairios pagalbos. Taip pat be galo džiaugiuosi, kad tai žmonės, kurie pasakys tiesą: jei esu verta, pagirs, o jei yra kur tobulėti ir pasitempti, taktiškai išsakys kritiką.

... myliu muziką ir ji didžiąją dienos dalį yra su manimi. Arba klausausi jos mašinoje, arba namuose, arba dainuoju pati. Labai mėgstu atrasti naujus atlikėjus įdomiais balsais. Mėgstu, kai dainų tekstai būna sudėti ne bet kaip, kai mintys išreikštos nebanaliai. Tai mane įkvepia.

... jaučiuosi savo vietoje. Abitūros metais dvejojau, ką noriu veikti gyvenime, pirmame kurse dar rinkausi tarp muzikos ir biologijos, tačiau išsirinkau. Ir jaučiu, kad sėkmingai – darydama tai, ką darau dabar, jaučiuosi savo rogėse, o tai vienas geriausių pojūčių gyvenime.

... mano įdomus vardas. Vieniems jis – gražus, kitiems – keistas. O aš prie jo pripratusi. Be to, scenos pasaulyje nesunku pasimesti tarp ievų, rūtų, eglių, o štai Girmantė – retas vardas. Ir kirčiuoti derėtų pirmąjį skiemenį raidę „i“ tariant trumpai... (Šypsosi).

... paauglystėje prisidėjau prie skautų judėjimo. Kadangi nesu paauglė, šis judėjimas man – galimybė dirbti su jaunesniais, puoselėjant skautišką idėją, ir nuostabus būdas atitrūkti nuo blizgučių, šurmulio. Kai kuriems savaitė ar dvi be dušo ir feno atrodo košmaras. Man – smagu.

... labai mėgstu vairuoti. Kai kurie pasakytų, kad tai nieko smagaus. O man atsisėsti prie vairo – vienas didesnių malonumų. Kai dar nevairavau, net sapnuodavau šį procesą, koks didelis buvo mano noras išmokti tai daryti. (Šypsosi.)

... turiu jaunesnius sesę ir brolį. Tai mane išmokė daugelio dalykų: kantrybės, gebėjimo dalytis, padėti, suprasti. Labai juos myliu ir džiaugiuosi, kad turiu tokius Draugus (iš didžiosios D) visam gyvenimui.

... esu linkusi žmonėse pirma įžvelgti jų pranašumus. Taip gyvenimas iš esmės atrodo geresnis. Suprantu, kad kartais su tokiu požiūriu galiu nusvilti, tačiau turėdama tai galvoje vis tiek rizikuoju. Kai žmonėse įžvelgi gera, jie ir patys stengiasi būti geresni. O tai juk puiku, tiesa? (Šypsosi).