„Pirmą kartą atostogavau viena. Seniau, jei vykdavau į užsienį, tai kompaniją palaikydavo kolegos ar draugas. Bet keliauti vienai man nebuvo sunku. Aš esu pratusi būti viena, todėl ir Fuerteventuroje nebuvo problemų leisti laiką su savimi.“

Kodėl kartu nepasikvietė širdies draugo? „Vaikino aš neturiu, o bet kokios simpatijos tikrai nesivežčiau. Geriau vienai nei su bet kokiu žmogumi, kuris gadintų kelionę“, - neabejoja šokėja.

Egzotiškoje Ispanijos saloje lietuvaitė sulaukė išties daug aplinkinių dėmesio. Tiek vietiniai, tiek turistai negailėjo merginai komplimentų. Vietinės gidės su užkietėjusiu baikeriu supažindinta Monika vieną dieną leidosi į pažintinę kelionę po Fuerteventurą motociklu.

Tiesa, Monika neslepia, kad nepaisant įspūdžių ir nuotykių kupinų dienų, vakarais jai neretai būdavo liūdna.

„Bet liūdna man būna dažnai, esu liūdnas ir dramatiškas žmogus“, - sako viena seksualiausių merginų vadinama M. Šalčiūtė.

Užuot vaikščiojusi į vakarėlius ar naktinius klubus, Monika Ispanijos saloje dažniausiai vakarodavo viena viešbučio kambaryje.

„Dėmesio man tikrai netrūksta nei užsienyje nei Lietuvoje, - prisiminusi ispanų laidomus komplimentus juokiasi M. Šalčiūtė. - Tačiau man svarbu, kad mano vyras man rodytų dėmesį, o ne svetimi. Žinoma, aplinkinių dėmesys yra malonus, bet tai tikrai nėra tai, be ko negalėčiau gyventi. Kartais vakarais būdavo liūdna. Kelionėje netgi pasijaučiau dar vienišesnė nei Lietuvoje.“

M. Šalčiūtės atostogų akimirkos Fuerteventuroje - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)