Prieš kelias savaites DELFI kabinta L. Navikaitė sakė, kad su Ryčiu yra tiesiog geri draugai, leidžiantys laiką vienoje kompanijoje. Tačiau, kaip skelbia R. Žvagulio paviešinta nuotrauka, tarp jaunuolių mezgasi kur kas rimtesni santykiai.

Nuotraukoje R. Žvagulis bučiuoja šviesiaplaukę atlikėją į žandą. „Pagaliau mua (bučinys)“, - prie nuotraukos rašo dainininko sūnus, šiuo metu vadovaujantis vienam sostinės kokteilių barui.

Laura Navikaitė ir Rytis Žvagulis

„Esame pažįstami maždaug pusę metų. Mūsų santykiai kol kas yra simpatijos stadijoje“, - DELFI sakė Laura. Mergina pasakojo, kad R. Žvagulis ją sužavėjo savo draugiškumu. Plačiau komentuoti savo santykių dainininkė nepanoro ir pridūrė bijanti nubaidyti laimę. 

R. Žvagulis anksčiau keletą metų draugavo su atlikėja Egle Jakštyte. Pora tai skyrėsi, tai vėl taikėsi.

Kitas Ž. Žvagulio sūnus Ąžuolas taip pat susitikinėja su dainininke. Vaikino išrinktoji – grupės „Studentės“ narė Ineta Puzaraitė.

Laura Navikaitė - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)