Susisiekus su pačiu dainininku, paaiškėjo, kad ši mergina, jo gerbėjų džiaugsmui, nėra jo antroji pusė.

Paklaustas, su kuo lankėsi kino teatre savaitės pradžioje, V. Baumila sakė ten lankęsis vienas. Vėliau prisiminė, kad prasidėjus filmui prisėdo prie aktorės Karinos Stungytės. „Aš jos net nepažįstu. Beje, labai simpatiška mergina. Jeigu galėtumėte surasti tos merginos numerį, aš būčiau labai laimingas“, – juokėsi Vaidas.

Lapkričio 3 dieną vykusio „OneRepublic“ koncerto metu draugiją uždarame vakarėlyje jam palaikė kita ne mažiau žavi mergina. Netikėtai fotografų užklupti jaunuoliai ne itin noriai pozavo fotografams, o viename šalies naujienų portale netgi pasirodė svarstymai, kad tai galbūt naujoji V. Baumilos simpatija.

„OneRepublic“ koncerte irgi vienas buvau, bet tiesiog priėjau prie pažįstamos pasisveikinti ir fotografai pagalvojo, kad aš su kažkuo atėjau. Man atrodo, kad ta pats įvyko ir filmo „Pakeliui“ premjeroje“, – pagrindiniam Lietuvos naujienų portalui DELFI kalbėjo populiarus dainininkas.

Tiesa, pasibaigus koncertui V. Baumila su „pažįstama“ neatsisveikino, o kartu su ja paliko „Siemens“ areną ir patraukė automobilių stovėjimo aikštelės link.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)