„Rinkau medžiagas, spalvas, dirbau su konstruktorėmis, organizavau fotosesiją su savo drauge fotografe Marla Singer pati ir esu be galo dėkinga drabužių kompanijai už pasitikėjimą priimant sprendimus“, - sako E. Jennings.

Kolekcija yra sukurta visai šeimai ir pagal asmeninius Ericos ir jos šeimos poreikius: „Tikiu, kad tai yra ne tik mūsų poreikiai, o visų jaunų šeimų, kurios turi mažus aktyvius vaikus“, - priduria antrą kartą dizainerės amplua save išbandžiusi atlikėja.

Kolekcijos spalvos taip pat yra pagal Ericos ir jos vyro Jurgio Didžiulio drabužinių turinį - tai dažniausiai pasitaikančios spalvos jų aprangoje, kurias jie derina jau daug metų.

Erica pripažįsta, kad kurti vyriškus drabužius jai buvo sudėtingiausia, tame ji turi mažiausiai asmeninės patirties: „Tik mano nuostabaus ir kantraus vyro patarimų dėka susidorojau su šia užduotimi - visad mėgstu eiti iki galo ir darbą atlikti gerai. Iš esmės esu perfekcionistė“.

„Šįkart savo kūrybines mintis atidaviau į vilnos rankas“, - pridūrė Erica.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)