Ne veltui sakoma, kad vienu metu šimto darbų nepadarysi. Nusprendžiau išeiti iš darbo, kad galėčiau siuvimą suderinti su dainavimu. Kol kas viskas puikiai pavyksta“, - DELFI kalbėjo namų duris atvėrusi dainininkė.

Siuvimas S. Nainės gyvenime atsirado atėjus į grupę „Pinup Girls“. Tuo metu merginoms sceninius kostiumus kūrusi siuvėja taip sužavėjo Simoną, kad dainininkė panoro pati išmokti šio amato. Atlikėjos vyras pamatęs, kad S. Nainė rimtai susidomėjo siuvimu, padovanojo jai siuvimo mašiną. Valentino dienos proga sutuoktinis atlikėjai nupirko manekeną siuvimui.

„Jei ne Jonas, niekad nebūčiau išdrįsusi pasiūlyti žmonėms įsigyti savo drabužių. Jis mane labai palaiko, tiki manimi labiau nei aš“, - sutuoktinio palaikymu džiaugėsi dainininkė.

Nieko nuostabaus, kad S. Nainės drabužių spintoje sau tinkančių apdarų randa ir atlikėjos draugės. Dainininkė mielai skolina savo drabužius. „Neseniai su draugių kompanija ėjome į Džordanos Butkutės koncertą. Mano spintoje sau drabužių rado penkios bičiulės“, - juokėsi S. Nainė.

Simona Nainė

Dainininkė neslėpė – jos spintoje nerasi brangių, dizainerių sukurtų drabužių. Simona mieliau pinigus leidžia knygoms arba medžiagoms, iš kurių gali pasisiūti sugalvotą apdarą: „Nepamenu, kada pirkau ką nors. Visko turiu – rūbų pilna spinta. Jau geriau sau pasisiuvu, nei kažką perku. Žinoma, dabar tam laiko lieka vis mažiau. Vieni brangesnių dalykų  „Gėda Pelėda“ delninė ir „Hunter“ botai. Dizainerių kurti drabužiai man yra gražūs, tačiau tikrai turiu sveiko proto. Nemokėsiu už paltą trijų tūkstančių litų vien todėl, kad jis yra vardinis.“

Simonos Nainės spinta

Spintoje garbingą vietą užimą S. Nainės močiutės skaros. Gėlių motyvais margintus aksesuarus Simona prisiderina prie kasdienės aprangos. Namuose dainininkė nešioja aksominius treningus, kuriuos pati pasisiuvo. Pasak Simonos, tai jos mėgstamiausias drabužis. S. Nainės spintoje galima rasti daug plačių, figūros neišryškinančių drabužių. Moteris juokėsi, kad galės šiuos drabužius vilkėti ir būdama nėščia. „Man labai patinka, kai drabužis būna pasiūtas iš skirtingų medžiagų – odos ir languotos, tinklelio ir paprasto audeklo“, - rodydama spintoje kabančius drabužius sakė dainininkė.

Simonos Nainės spinta - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)