Šiemet 40-metį švęsianti „Dainų dainelės“ laureatė juokauja, kad jos antro gimtadienio „krikštatėviu“ galima laikyti verslininką Jogailą Morkūną.

„Tuo metu vedžiau „Tūkstantmečio vaikus“. Atėjau į Lauryno Šeškaus kontorą. Prasidėjo pokalbiai apie gimtadienius. J. Morkūnas nesuprato, kada tas mano gimtadienis ir mane pasveikino lapkričio 12-ąją. Tada apie tai pasirodė informacija žiniasklaidoje, o tada ėmė kažkas į „Vikipediją“ ir įrašė“, – ne vienerius metus besitęsiančio kuriozo ištakas prisimena dainininkė.

Moteris neslepia, kad toks dėmesys jai iš tiesų malonus: „Skambina nuo pat ryto bičiuliai, dainuoja (juokiasi)“. Anot jos, 12-a mėnesio diena jai tapo gražia smagia istorija.

Sumaištis kalendoriuje Vaidą iš Šaulio ženklo perkėlė į po Skorpiono ženklu gimusių ribas. „Aš juk Šaulys“, – juokiasi netrukus jubiliejų švęsianti garsi moteris. Kai kurie jos bičiuliai net ir sulaukę priminimo apie šią juokingą sumaištį, kitais metais vėl daro tą patį. „Galvojau gal bent šiemet nesveikins, bet kur tau“, – geros nuotaikos nestokoja 40-metį netrukus švęsianti muzikantė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)