„Esu už natūralų grožį ir tvirtai tikiu, kad puoselėti išvaizdą galima ir be skalpelio. Aš pati grožio paslaptį atradau užšifruotą Izraelio kosmetikos kompanijos juodųjų ikrų linijos produktuose. Esu iš tų žmonių, kurie pirmiau dėmesį kreipia ne į vardą, o į kokybę, todėl senoje Vilniaus Universiteto senamiesčio vaistinėje praleidau pusvalandį skaitydama etiketes ant kremų pakuočių”, – pasakoja I.Kazlauskaitė, kuri visada renkasi grožio produktus be parabenų, sintetinių priedų.

„Iš pradžių išmėginau priemones plaukams, vėliau kremus veidui, galiausiai – visam kūnui. Oda švytėte švyti energija ir jaunyste. O tai labai svarbu, kai nuolat sukiesi televizijoje, gerbėjams dovanoji emocijas nuo scenos. Be to, esu jauna mergina, todėl, sakau atvirai, man tikrai norisi jaustis gražiai ir geidžiamai”, – netikėtai atrastą grožio formulę atskleidžia Ingrida.

Garsi mergina neslepia, kad savęs puoselėjimo procedūroms ir priemonėms negaili nei laiko, nei pinigų. Vis tik ji išlaidauti nėra linkusi.

„Kam taškyti pinigus garsiam vardui ar blizgiai pakuotei! Aš atradau savo kosmetiką už protingą kainą, kurią gali sau leisti kiekviena veikli moteris”, – šypsosi gerbėjų mylima dainininkė, išdavusi paslaptį, kad minėtos izraeliečių firmos produktams išleidžianti nuo šimto iki kelių šimtų litų.

Paklausta, kaip prasidėjus rudeniui moterims patartų rūpintis savo oda, I.Kazlauskaitė atsako: „Nereikia gausybės buteliukų įvairiausių kremų ir balzamų. Pakanka atrasti savo odai tinkamiausią ir nepamiršti jos palepinti kasdien”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)