L. Rimgailė pasikvietė į savo tėvų namus. Moteris čia gyveno iki tada, kol susituokė su T. Rimgaila ir pradėjo sukti savo meilės lizdelį. Liucinos kambaryje vyrauja marinistiniai motyvai. Kambario sienos nudažytos žydra spalva, prikabinta žuvėdrų, interjero detale tapęs tinklas. Ant sienos puikuojasi nuotraukos, kuriose užfiksuotas įspūdingas paplūdimys.

„Studijuodama universitete buvau išvykusi su mainų programa į Portugaliją. Mane taip sužavėjo ši šalis, kad grįžusi pakeičiau kambario interjerą. Pas tėvus su vyru atvykstame pasisvečiuoti labai dažnai. Visada atvežu savo gamintų keksiukų, mama juos labai mėgsta. Šiame name labai gera aura, smagu pabūti. Šalia teka upė, vasarą einame degintis ir maudytis“, - šypsojosi jauna moteris.
Liucina Rimgailė su sesers pasiūtu švarku

L. Rimgailė džiaugiasi, kad daug jos drabužių pasiuvo sesuo Sabina. Moteris prieš dvejus metus baigė siuvimo kursus ir dabar pradžiugina šeimos narius jos siūtais apdarais: „Mano sesė labai talentinga, turi auksines rankas. Dėviu daug jos siūtų drabužių. Tai jos hobis, kurį ateityje žada paversti verslu. Dėka Sabinos sutaupau pinigų – sesuo pasiuva patikusį modelį iš dar geresnės medžiagos nei parduotuvėje ir pigiau. Kai dar gyvenome abi pas tėvus, mielai keisdavomės drabužiais, nes mūsų dydžiai yra vienodi.“

Liucina Rimgailė su sese Sabina

Jaunos moters spintoje yra dvi juodos suknelės, kurios išgelbėja tada, kai nežinai, ką apsirengti. Keksiukų karaliene vadinamos L. Rimgailės spintoje galima rasti įvairiausių drabužių. Moteris neslėpė jaučianti aistrą avalynei, išskirtiniams, tačiau ne visada patogiems bateliams. Svečiuodamasi užsienyje moteris nepraleidžia progos apsipirkti. Liucinos mėgstamiausi drabužiai – švarkai, lengvo audinio, romantiškos suknelės, derinamos su masyviais aksesuarais, kombinezonai. „Iš Lietuvos dizainerių labiausiai žaviuosi Ramune Piekautaite. Vis sakau sau, kad kada nors turėsiu jos kurtą suknelę savo spintoje“, - juokėsi Liucina.

Liucinos Rimgailės antros dienos vestuvinė suknelė

Moters spintoje kabo suknelė, kurią ji vilkėjo antrąją savo vestuvių dieną. Liucina ją nusipirko viename prekybos centre ir mielai dėvi su švarku kasdieną: „Yra drabužiai, kurie skirti tik vakarui. Tačiau smagu, kai gali apsirengusi tą pačią suknelę, ir eiti tiek į darbą, tiek į vakarėlį.

L. Rimgailės drabužių spinta - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)