Realybės šou dalyvės kelioms savaitėms buvo apgyvendintos prabangioje viloje. Dalyvės turėjo atlikti įvairiausias užduotis, kurias vertina kompentetingi teisėjai. Su šou dalyvėmis A. Valentaitė praleido porą dienų. 

Modelis stebėjo, kaip populiarumo siekiančios merginos demonstruoja savo talentus, eleganciją, išsilavinimą. Dalyvės su garsiausiais Amerikos virtuvės šefais gamindavo maistą, užsiiminėdavo joga. A. Valentaitei teko atsakomybė išrinkti tris elegantiškiausias dalyves.

„Šou organizatorius sakė, kad kalbėdamas apie eleganciją, geras manieras, mokėjimą bendrauti, visada prieš akis mato mane. Į šou jis mane pakvietė tam, kad pabendraučiau su merginomis, įneščiau elegancijos. Vėliau merginos šmaikštavo, kad prie manęs visada pasitempdavo, labai draugiškai bendraudavo viena su kita“, - DELFI juokėsi A. Valentaitė.

Šou dalyvavo ir trys lietuvaitės. Viena iš jų – Grėtė Raudytė – pateko į finalą ir kovos dėl milijono. Pasak A. Valentaitės, mergina pasirodė labai gerai, sulaukė daug pagyrų iš teisėjų. „Gruodžio mėnesį paaiškės nugalėtoja. Grėtė turi daug galimybių tapti laimėtoja“, - tikino Asta.

A. Valentaitei teko susipažinti ir su pasaulinį populiarumą pelniusiomis manekenėmis – ruse Irina Shayk ir „Victoria's Secret“ angelu Alessandra Ambrosio, kurios taip pat vertino šou dalyves. Stilistė spėjo ne tik pabendrauti, bet ir įsiamžino nuotraukose. 

„Pasikalbėti su Irina ir Alessandra buvo nedaug laiko. A. Ambrosio man pasirodė verslo moteris, stipri, jautėsi arogancija. Ji nedvelkė paprastumu ir šiluma. Alessandra man pasirodė labai graži, atspindinti modelio vardą. Eidama podiumu ji atrodė labai gražiai. Irina paliko šiltesnio, šmaikštesnio žmogaus įspūdį. Ji ir pajuokavo, ir bendravo, jautėsi laisvai. Anglų kalba su rusišku akcentu suteikė jai žavesio. Ji labai seksuali ir graži“, - pažinties įspūdžiais dalinosi A. Valentaitė.

Viešėdama už Atlanto, stilistė spėjo ne tik nusifilmuoti šou, bet ir pabendrauti draugėmis. Moteris susitiko su garsiausia Lietuvos manekene Edita Vilkevičiūte. „Kadangi Edita daug dirba ir keliauja, visada smagu netikėtai susitikti. Ji kaip tik turėjo laisvų dienų, ėjome pavakarieniauti. Smagiai praleidome laiką“, - džiaugėsi A. Valentaitė.

„Model Turned Superstar“ anonsas:

Astos Valentaitės viešnagės Los Andžele akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (287)