Kiekvieną dieną pasireiškiantys asmenybės bruožai turi įtakos ir elgesiui socialiniuose tinkluose ir gali būti siejami su Zodiako ženklais.

Galbūt nė neįtariate, kad jūsų Zodiako ženklas susijęs su elgesiu socialiniuose tinkluose, tačiau perskaitę štai šią informaciją galbūt pakeisite savo nuomonę.

Avinas (kovo 20–balandžio 19 d.)

Avinai linkę įsivaizduoti esantys dėmesio centre, todėl tikrai nepraleidžia progos savo nuotraukas patobulinti tas skirtomis programomis ir pasistengti, kad jose jie atrodytų nepriekaištingai. Prieš leisdami draugams patalpinti jų nuotraukas, Avinai būtinai norės jas pamatyti ir tik tada priims sprendimą, ar gali jomis pasidalinti su visu pasauliu.

Žymų peržiūra socialiniame tinkle „Facebook“ šio ženklo atstovams yra ne tik kasdienė privaloma veikla – tai jiems lyg maldelė prieš miegą.

Jautis (balandžio 20–gegužės 20 d.)

Jaučiai linkę socialiniuose tinkluose dalintis informacija apie naujus įsigytus prabangius daiktus, nes šio ženklo atstovams tikrai rūpi materialinės vertybės. Nors jie nėra turtingieji „Instagram“ vaikiai (kai kurie iš jų vis dėlto yra būtent tokie), jie tikrai nepraleis progos pasipuikuoti prieš kitus tuo, ką turi.

Taip pat šio ženklo atstovai linkę sekti lyderio pavyzdžiu, todėl jie dalijasi nuotrauka, kurią visi jau matė bent 100 kartų. Jaučiai yra jautrūs, todėl pašalina bet kokius neigiamus komentarus, atsirandančius po jų paskelbtomis žinutėmis.

Dvyniai (gegužės 21–birželio 20 d.)

Nesvarbu, ar šio ženklo atstovai jaučiasi laimingi ar prislėgti, jie visada stengiasi atrodyti taip, lyg tai geriausias jų gyvenimo etapas. Dvyniai stengiasi neišsiduoti, jei kas nors jiems kelia nerimą, todėl būtinai skelbia daugybę tai įrodančių nuotraukų.

Kartais gali pasirodyti, kad šio ženklo atstovai gyvena jų pačių sukurtoje realybėje. Taigi pamatę, kad kas nors demonstruoja nuostabų gyvenimą „Instagram“, didelė tikimybė, tai Dvynių ženklo atstovas ir, be jokios abejonės, nereikėtų manyti, kad šių žmonių gyvenimai tokie nuostabūs, kokie gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Vėžys (birželio 21–liepos 22 d.)

Vieną dieną Vėžio ženklo atstovo žinutės socialiniuose tinkluose gali būti kupinos džiaugsmo, o kitą dieną situacija gali virsti visiškai priešinga. Šio ženklo atstovai turi didelių vidinių prieštaravimų, nes jų emocijos dažnai keičiasi.

Vėžio ženklo atstovai jaučia stiprų ryšį su praeitimi, todėl jie socialiniuose tinkluose deda daug senų nuotraukų.

Liūtas (liepos 23–rugpjūčio 23 d.)

Liūtai socialiniuose tinkluose dažnai dalijasi nuotraukomis, kuriose jie kartu su draugais, nes šio ženklo atstovai mėgsta atrodyti labai draugiški ir lengvai bendraujantys.

Taip pat Liūtai mėgsta būti dėmesio centre, todėl nenustebkite, jei jų paskyrose matote daugybę asmenukių – šio ženklo atstovai neabejotinai padarys viską, kad tik atrodytų kuo geriau.

Mergelė (rugpjūčio 24–rugsėjo 22 d.)

Mergelės ženklo žmonės yra perfekcionistai, todėl nieko keisto, kad jie labai rimtai žvelgia į socialinius tinklai.

Šio ženklo atstovai ilgai sprendžia, ar nuotraukos tinkamos publikuoti. Kol Mergelės nėra tikros 100 proc., jų nuotraukų socialiniuose tinkluose tikrai nepamatysime.

Svarstyklės (rugsėjo 23–spalio 22 d.)

Jei jums kelia nuostabą asmuo, nuolat skelbiantis nuotraukas, kuriose jis kartu su antrąją puse, galite būti tikri, kad tai Svarstyklės. Šio ženklo žmonėms reikia nuolatinio vaikino ar merginos palaikymo, todėl jie linkę dalintis nuotraukomis, kuriose jie mėgaujasi vienas kito draugija.

Dėl tos pačios priežasties tuo laikotarpiu, kai Svarstyklės neturi antrosios pusės, socialiniuose tinkluose šio ženklo atstovai savo paskyroje dalijasi ilgesio kupinomis nuotraukomis, žinutėmis ir citatomis.

Skorpionas (spalio 23–lapkričio 21 d.)

Skorpiono ženklo atstovai dažnai socialiniuose tinkluose elgiasi neadekvačiai. Tai patys emocingiausi ir labiausiai konkuruojantys iš visų ženklų.

Skorpionai neabejotinai skelbs savo paskyroje citatas ar bet kokia kitą informaciją, kuri gali tapti populiari ir sulaukti didelio palaikančiųjų skaičiaus. Tokiu būdu šio ženklo atstovai mėgina įrodyti, kad jie yra emocionalūs ir gebantys konkuruoti.

Šaulys (lapkričio 22–gruodžio 21 d.)

Šio ženklo žmonės mėgsta skelbti humoristines žinutes, nepriklausomai nuo to, ar tai jie daro nuoširdžiai, ar vien norėdami pasismaginti. Jie niekada nieko neslepia, o jų žinutės – tai jų vidinio pasaulio atspindys, nes Šauliai iš tikrųjų mėgsta visus linksminti.

Ožiaragis (gruodžio 22–sausio 19 d.)

Ožiaragiams labai rūpi jų išvaizda, todėl jie pernelyg stipriai sureikšmina jų nuotraukas ar žinutes mėgstančių socialinių tinklų vartotojų skaičių. Šio ženklo atstovams nerūpi, ar jie pasidalija tuo, kas jiems iš tikrųjų rūpi, ar vis dėlto tai tik mėginimas suformuoti aplinkinių nuomonę.

Vandenis (sausio 20–vasario 18 d.)

Vandenio ženklo žmonės skelbia tai, ką nori, ir tai daro tik tada, kai patys to nori. Jiems nerūpi, ką apie tai pagalvos kiti, todėl jie įnirtingai dalinsis prieštaringai vertinamomis citatomis ir įtarimą keliančiomis nuotraukomis, jei tik to panorės patys.

Žuvys (vasario 19–kovo 20 d.)

Žuvys gerai jaučiasi ten, kur susiburia daug žmonių, todėl jų paskyrose visada rasite daugybę nuotraukų iš tų vietų, kuriose jie lankosi. Tai iš prigimties kūrybingos sielos žmonės, todėl jie mielai dalijasi galybe citatų, tokiu būdu norėdami įkvėpti kitus.

Kadangi šio ženklo atstovai yra kūrybingi, jie praleidžia tikrai daug laiko, rinkdami savo paskyrai socialiniuose tinkančius atspalvius ir filtrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)