Besibaigiant 2014-ųjų nacionalinėms atrankoms dėl neskaidraus balsavimo telefonu iš konkurso buvo pašalintas dainininkas Martynas Kavaliauskas. Jo ginti stojo pats Juozas Statkevičius, o dėl neva be pagrindo jam mestų kaltinimų vaikinas net kreipėsi į teisininkus. Skandalas nurimo, o DELFI pakalbintas muzikantas sako neatmetantis galimybės savo jėgas išbandyti dar kartą.

„Dar nežinau. Bet atrankų taisyklės man atrodo nelabai palankios, nelabai geros atlikėjui. Dar kartą reikia pažiūrėti, kokios jos bus šį kartą. Viskas priklauso nuo jų. Praėjusių metų taisyklės buvo labai varginančios, nelabai apgalvotos. Žiūrėsime, kol kas tiksliai nieko negaliu pasakyti“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo M. Kavaliauskas. 

Šį kartą į nacionalinę atranką bus atrinkta 12 atlikėjų ir 12 dainų. Dalyviai savo paraiškas galės teikti iki gruodžio 15, o jau gruodžio 22 d. bus paskelbti atrinktieji. Pirmoji nacionalinės „Eurovizijos“ laida planuojama rodyti sausio 3 d. Šioje laidoje nekris nei vienas dalyvis. Ji bus skirta prisistatymui.

Kad pernykštės taisyklės nebuvo tobulos, pripažįsta ir A. Giržadas. „Žinoma, išlindo kai kurie dalykai, kurių, kol nepabandysi, tol nesužinosi, bet mes atsižvelgėme į tuos dalykus ir pataisėme klaidas“, – sako LRT vyriausiasis prodiuseris. Pasak jo, naudoti panašų atrankos modelį nutarė ir Estija bei dar viena artima šalis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)