V. Pilibaitytė-Mia įsitikinusi, kad norint sutikti mylinti žmogų, visų pirma reikia mylėti save. Prieš kelias dienas Mia socialiniame tinklalapyje „Facebook“ pasidalino nuotraukomis iš savo namų. Nuotraukose matyti austrėmis, juodaisiais ikrai, prabangiu šampanu ir karališkomis krevetėmis nuklotas stalas. Kaip DELFI sakė dainininkė, ji visada buvo gurmaniško maisto mylėtoja.

„Šį vakarą suorganizavo Nerijus. Jis pasirūpino vaišėmis“, - DELFI kalbėjo Mia. Moteris atskleidė, kad tokiu būdu vyras atsidėkoja likimui, padovanojusiam Mią. 

„Ne paslaptis, kad labai dažnai gaunu gėlių, sulaukiu įvairių staigmenų. Mano namuose nevysta gėlės. Džiaugiuosi gražia, moteriška laime, ramybe“, - kalbėjo populiari atlikėja. Visur kartu su Mia būna ir paauglys sūnus. Pasak dainininkės, Matas – neatsiejama jos dalis. Mia džiaugėsi, kad mylimasis gerai sutaria su juo. 

Kaip įspūdingiausią dovaną, kurią yra gavusi iš savo širdies draugo, moteris įvardino milžinišką gėlių puokštę: „Visos staigmenos yra nuostabios, nes jų per savo gyvenimą ne tiek ir daug esu gavusi. Tačiau labiausiai įsiminė padovanotos rožės, kurių net negalėjau panešti.“

Pasak dainininkės, ne visi vyrai yra linkę dovanoti gėles ir retas, kuris tą daro: „Vyrai Lietuvoje yra per daug išlepę. Moterys dėl to pačios kaltos, labai juos lepina. Vyrai pagal savo galimybes turėtų pamaloninti moteris. Maža staigmena sušildo kasdienybę. Kiekvienas normalus vyras supranta, kad moterims patinka gėlės. Tokių dalykų nereikia ieškoti enciklopedijoje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (347)