DELFI kalbintas P. Varnelis sakė, kad ypatingo dėmesio jiems nereikia – pora nenori viešintis. „Su Viktorija kartu esame keletą mėnesių. Kol kas viskas gerai“, - sakė P. Varnelis.

Vyras teigė, kad papildomas dėmesys jo netrikdo. „Nieko blogo nematau, jei atėjus į klubą ar vakarėlį nufotografuoja. Tai, kad Viktorija yra populiari, jokios reikšmės man neturi. Tikrai ne dėl to su ja esu“, - sakė pašnekovas.

Kartą dainininkės mylimasis jau buvo vedęs. Iš ankstesnės santuokos Povilas su buvusia žmona augina mažametę dukterį. Vyras tikino, kad jokios nuodėmės tikrai nepadarė ir su Viktorija susipažino praėjus keliems mėnesiams po oficialių skyrybų. „Žmonės mėgsta pilti purvą, komentuoti. Jei jiems to reikia, tegu tą daro. Mūsų tai nejaudina. Žinome, kaip viskas yra. Nieko neįskaudinome, sąžinė švari“, - sakė P. Varnelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)