Pabendrauti su savo senu bičiuliu atvyko ir kitos grupės narės - Oksana Pikul-Jasaitienė, Skaistė Steikūnaitė ir Vita Jakutienė.

Kaip naujienų portalui DELFI sakė Oksana, su garsiąja veiksmo filmų žvaigžde "pupytės" susipažino prieš 4 metus, kai su koncertais viešėjo Kijeve.

"Jis buvo pakviestas draugo Aniscenkos( kuris dabar poruojamas su Vera Brežneva, - DELFI) pasisvečiuoti Ukrainoje. Jeanas apsilankė mūsų koncerte, teko ir teko su juo susipažinti ir įsiamžinti, - naujienų portalui DELFI pasakojo Oksana. - Tad šįkart susitikusios pasiteiravome, kaip jis laikosi. Ar patiko jam viešnagė Lietuvoje? Jis džiaugėsi, kad lankosi mūsų šalyje."

O. Pikul-Jasaitienė pasakojo, kad aktorius prisiminė pirmąjį susitikimą su "pupytėmis" Kijeve.

"Tik liūdnai pasakė, kad tą laiko tarpą norėtu pamiršti, nes tada nesveikai gyveno. Kaip suprantu - turėjo problemų dėl alkoholio, - sakė O. Pikul-Jasaitienė. - Dabar jo staliukas buvo nukrautas alkoholiniais gėrimais, bet aš nemačiau, kad jo ragautų."

Bendraudamas su "pupytėmis" Jeanas atviravo, kad be galo žavisi N. Šiaudikytės koncertu ir lietuvaičių dailumu.

Tiesa, Oksana pastebėjo, kad aktorius jautėsi kiek įsitempęs dėl aplinkinių dėmesio.

"Kur žmogus atsipalaiduos, kai tiek daug norinčių fotografuotis ir pasikalbėti", - supratingai kalbėjo atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)