A. Valentaitei atiteko ne dalyvės, o vienos iš komisijos narių rolė. Įdomu tai, kad vienas iš projekto kūrybinės grupės narių – dainininkės Evelinos Anusauskaitės vyras Adamas Scottas Youngas. „Šiandien Beverli Hilse dirbame su mūsų drauge Asta Valentaite. Koks mažas pasaulis! Niekaip negaliu pabėgti nuo Lietuvos, ir nesvarbu, kad ji toli“,– socialiniame tinkle „Facebook“ rašė Adamas ir pasidalino nuotrauka iš filmavimo užkulisių.

Šio realybės šou koncepcija primena kitą itin daug dėmesio pasaulyje sulaukusį realybės šou „America's Next Top Model“. „Šiame šou rengėjai labiau orientuojasi ne į modeliavimą, bet į aktorystę ir kitus merginų talentus. mano žiniomis, nugalėtoja pasirašys kontraktą su aktorių agentūra. Tai suteiks galimybę filmuotis Holivudo filmuose“, – apie dideles perspektyvas žadantį projektą kovo pradžioje DELFI kalbėjo viena šou dalyvių Agnė Kazlauskaitė. Be jos finale Los Andžele pasirodo dar dvi gražuolės lietuvaitės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)