Jos atidaryme apsilankė ir retai tokiuose renginiuose sutinkamas "Žalgirio" krepšininkas Darius Songaila su kūdikio besilaukiančia savo sužadėtine Gintare Sabeckaite.

Pora noriai pozavo fotografams, o būsimoji mamytė neslėpė savo apvalėjančio pilvuko.

Pora į renginį atvyko iš Kauno, kur šiuo metu dirba krepšininko mylimoji ir su "Žalgiriu" treniruojasi D. Songaila.

"Sezonas prasidėjo, nedaug turime laisvo laiko", - paaiškina D. Songaila, DELFI paklaustas, kodėl juodu tai retai galima pamatyti panašiuose renginiuose.
Darius Songaila ir Gintarė Sabeckaitė

Jam antrindama G. Sabeckaitė tikino, kad visi renginiai ir pristatymai dažniausiai vyksta sostinėje, o juodu šiuo metu gyvena ir dirba Kaune. Tad ir važinėti ne visada būna galimybė. 

"Šįkart turėjome reikalų Vilniuje, tad pasinaudojome mano bičiulės Austėjos Jablonskytės kvietimu", - sakė Gintarė.

Retai viešumoje pasirodanti pora aksesuarų parduotuvės atidaryme susilaukė didžiulio bičiulių ir pažįstamų dėmesio. Visi sveikino sužadėtinius su būsimu šeimos pagausėjimu.

"Kadangi mūsų šeimos nariai ir artimiausi draugai apie būsimą kūdikį jau seniai žino, tad jau atlaikėme visus sveikinimus", - šypsosi G. Sabeckaitė. -

Išskirtiniais aksesuarais domėjosi ir Žilvinas Grigaitis, Liepa Mondeikaitė, Vaida Grikšaitė- Česnauskienė su vyru Deividu Česnausku, grupė „Šarkos“, stilistė Austėja Jablonkytė. Šie stilingi žmonės renginio metu pasipuošė išskirtiniais parduotuvės aksesurais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)