Mylimojo dizainerio, buriuotojo draugijoje buvusi televizijos laidų vedėja spinduliavo gera nuotaika ir nuolat šypsojosi. N. Marčėnaitė viešumoje su V. Palavinsku pastebėta praėjusių metų vasarą. Apie tai savo skaitytojus pirmasis informavo naujienų portalas DELFI.

Išvysti daug žadančią lietuvišką kino juosto sekmadienio popietę panoro Andrius ir Rasa Tapinai su dukterimi Vasara, LNK žinių vedėja Agnė Zacharevičienė, Eligijus Masiulis su žmona Ieva ir atžalomis Viliumi bei Elze, Greta Akcijonaitė, Aldona Vilutytė, Nomeda Marčėnaite su mylimuoju Vytautu Palavinsku, Edita Mildažytė su vyru Gintaru Vyšniausku, Arūnas Sakalauskas su šeima ir kiti. Pagrindinę filmo žvaigždę Audrių Rakauską premjeroje palaikė jo 23-ejų sūnus Augustas.

Televizijoje jau beveik 20 metų gyvuojanti laida „Gustavo enciklopedija“, virtusi stulbinančiais, pozityviais ir linksmais „Gustavo nuotykiais“, į Lietuvos kino teatrus atkeliaus jau nuo šių metų spalio 17 dienos.

Premjeros svečiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)