Prieš kameras savo anglų žinias demonstruoja Seimo nariai. Parlamentarams teko atsakinėti į „Anglų kalbos studijos“ (AKS) dėstytojos Aurelijos Ignotaitės parengtas užduotis. Seimūnai turėjo papasakoti, kaip atrodo jų darbo diena. Projekto dalyviai taip pat buvo paprašyti įvardinti, kokią išskirtinę galią, kuri galėtų jiems padėti darbe, norėtų turėti.

„Nekalbėsiu iš principo“, - sakė Eugenijus Gentvilas, paprašytas atsakyti į anksčiau minėtus klausimus.

Kita Seimo narė – Ona Valiukevičiūtė – teisinosi, kad anglų kalbos nemoka ir į klausimus atsakė lietuviškai: „Pasiekiau viską, ko norėjau. Turiu visas galias, kiek man jų suteikė rinkėjai.“

Seimo vicepirmininkas Gediminas Kirkilas mielai papasakojo, kaip atrodo jo darbo diena. Politikas prisipažino, kad pusryčiams geria tik stiprią kavą ir nieko nevalgo. Parlamentaras pridūrė, kad šiuo metu turi pakankamai galios.

„Aš nežinau, ar man reikia super galios“, - sakė Egidijus Vareikis.

„Labai sunku pasakyti. Aš esu realistė, man to nereikia“, - prisipažino apie specialias galias paklausta Rasa Juknevičienė. Moteris pasakojo, kad kiekvieną rytą įsijungia radiją ir klausosi žinių, mankštinasi, valgo pusryčius.

Štai Vytautas Juozapaitis atskleidė, kokią galią norėtų turėti. Ją galite sužinoti projekto „Kalbėk drąsiai“ video siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)