Fotosesijoje pozavo trys žinomos moterys: dainininkė Eleonora Sebrova, modelis, kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė ir aktorė Milda Štakėnaitė. Pasak dizainerės, visos trys moterys yra būtent tokios, kokioms ji ir kuria – jaunatviškos, veržlios, stiprios, žinančios, ko nori.

Fotosesija įvyko ne pačiomis geriausiomis sąlygomis – pučiant beprotiškai stipriam vėjui ir lauke esant vos kelių laipsnių temperatūrai. Trys merginos pozavo ant vieno iš centrinių Vilniaus pastato stogo. Merginas fotografavęs Linas Justice negailėjo pagyrų. Net esant tokioms sąlygoms, visos trys pozavo profesionaliai tarsi patyrę modeliai.

V. Skaisgirė pasidžiaugė, kad po fotosesijos nesusirgo ir neatgulė į ligos patalą. „Ši fotosesija ekstremaliomis sąlygomis priminė senus gerus laikus, kai dirbau modeliu. Kokių tik fotosesijų nebūta – su bikini šaltame ežere, su kailiniais alinančiu karščiu alsuojančioje Milano gatvėje. Dabar modeliu dirbu retai – arba esant labai geram pasiūlymui, arba, kai paprašo pagelbėti draugai. Tiesa, nesitikėjau, kad fotografuosimės tokiomis atšiauriomis sąlygomis...“,- šypsojosi V. Skaisgirė.

Fotosesijos užkulisių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)