Thierry Lacoste teigė, kad veiksmų planas prieš 33 metų iš Togo kilusią Nicole Coste bus sudarytas "greitu laiku".

Grėsmė kilo tuomet, kai išsiskyrusi trijų vaikų motina N. Coste Prancūzijos dienraščiui "Paris Match" teigė, kad 2003 metais buvo atliktas tėvystės testas ir kad kunigaikštis Albertas pasirašė ir pas notarą patvirtino, jog jis yra jauniausio jos sūnaus Alexandre'o tėvas.

"Albertas patvirtino savo tėvystę. Jis tai padarė iš pagarbos man ir įsakė, kad dokumentas būtų užregistruotas rotušėje tik po jo tėvo mirties", - teigė N. Coste laikraščiui.

Alberto tėvas kunigaikštis Rainier mirė šių metų balandžio 6 dieną.

Moteris pridūrė, kad ji neturinti jokių popierių, patvirtinančių jos žodžius. "Aš turiu tik liudijimo registracijos numerį. Kelis kartus prašiau, kad notaras išduotų man patvirtinimą, tačiau jis visuomet sakydavo "vėliau", - teigė ji.

N. Coste tvirtina, kad Monako karališkųjų rūmų advokatas reikalavo, jog Alexandre'ui būtų atliktas DNR testas, kurio rezultatai parodė, kad kunigaikštis Albertas yra jos vaiko tėvas.

Monako karališkieji rūmai kaltinimų nekomentavo.

Prancūzijos dienraštis "Paris Match" prie interviu su N. Coste taip pat išspausdino kelias nuotraukas, kuriose užfiksuotas Albertas su Alexandre'u, kai jam buvo pusė metų, bei Monako kunigaikštis su N. Coste, kartu dalyvaujantys viešame renginyje.

N. Coste teigė su Albertu susipažinusi prieš aštuonerius metus, kai tuometinis Monako sosto įpėdinis skrido iš Nicos į Paryžių lėktuvu, kuriame ji dirbo stiuardese.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją