Televizijos žiūrovai buvo įpratę matyti I. Norkūnienę kaip žodžio kišenėje neieškančią, dėmesio sulaukiančią ir kritikos projekto „Kviečiu šokti“ dalyviams negailinčią komisijos narę. Miuzikle I. Norkūnienė šoks kartu su kitais šokėjais ir nebus niekuo išskirtinė. Tačiau Ievai dėl to jokių nepatogumų ar problemų nekilo. Moteris neslėpė, jog labai džiaugiasi galėdama tapti šio projekto dalimi.

„Mažų vaidmenų nėra, o galimybė pabūti šalia tokių didžių kūrėjų, yra labai gera patirtis. Atėjau į atranką kaip eilinė šokėja. Tokios atrankos būna visame pasaulyje. Norėjau prisidėti prie įdomaus ir labai gražaus projekto. Tai miuziklas, o aš nesu dainininkė“, – DELFI kalbėjo I. Norkūnienė.

Pasak pašnekovės, patirtis, kurią įgijo dirbdama su miuziklo režisiere ir choreografe Andželika Cholina, yra neįkainuojama. I. Norkūnienė gyrė ne tik kūrybinę komandą, bet ir muziką, pagal kurią šoka.

„Labai įdomu stebėti, kaip dirba pagrindinio vaidmens atlikėjas Mantas Jankavičius. Tačiau įdomiausia dalis – A. Cholinos darbas. Su ja dirbu jau ne pirmą kartą, ji buvo mano mokytoja baleto mokykloje. Susitikti su Andželika repeticijų salėje, kai ji jau yra žymi kūrėja, kurianti ne tik Lietuvoje, yra ir dovana, ir didelė patirtis. Jei ji vienaip gali atrodyti visuomenėje, televizijoje, repeticijų salėje, kūrybos procese, ji virsta visai kitu žmogumi“, – sakė I. Norkūnienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)