Vėliau linksmybės persikėlė į lėktuvą – svečiai iki pat skrydžio pradžios nežinojo, į kurią Europos šalį skris orlaivis. Iš anksto išplatintuose kvietimuose buvo nurodyta nevėluoti, atvykti su pasu arba tapatybes kortele bei pasipuošti kokteiline apranga. Vėliau paaiškėjo, kad pristatymo dalyviai keliaus į Belgijos sostinę Briuselį.

Į Briuselį vykusiems renginio svečiams A. Ivanauskas buvo paruošęs gardžių staigmenų iš “Kosminio kulinarinių kelionių meniu"- tiek įprastu reisu skridę keleiviai, tiek pristatymo dalyviai mėgavosi molekulinės kulinarijos patiekalais, patiektais skardinėse. Grįžtantiems atgal į Vilnių buvo patiektas ypatingas aviečių desertas - skirtingose temperatūrose apdorotos uogos. Kosminei tematikai dedikuotas ir naujausias VMG žurnalo rudens numeris.

Šventė buvo skirta VMG ir vienos oro linijų bendrovės TV projekto „36 kulinarinės valandos“ bei rudeninio žurnalo „VMG“ numerio pristatymui.

Netradiciniame vakarėlyje buvo galima sutikti verslininką Žilviną Grigaitį, kurio asmeninis gyvenimas pastaruoju metu aktyviai aptarinėjamas pramogų verslo užkulisiuose - vienoje aukštuomenės gyvenimą nušviečiančioje TV laidoje buvo paskelbta naujiena apie galimai artėjančias Grigaičių šeimos skyrybas.

Renginys taip pat sudomino ir dainininką Vaidą Baumilą, aktorę Editą Užaitę ir TV kanalo vadovą Liną Ryškų, LRT prodiuserį Audrių Giržadą, verslininką Jogailą Morkūną, dizainerį Juozą Statkevičių, stilistą Kęstutį Rimdžių, TV3 sporto žinių vedėją Vladą Musvydaitę.

Pristatymo svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)