„Ruošėmės su sūnumi važiuoti į sodybą ir greitai užbėgome į parduotuvę. Vaikai – saldumynų mėgėjai. Įprastai nueidavo ir nusipirkdavo vieni. Dabar greitai nubėgome, pastvėrėme, sėdome į mašiną važiuoti. Mašinoje pakuotę praplėšę ir perlaužę batonėlį per pusę, pamatėme kirminą, nors pakuotė ir permatoma. Kirmino spalva kaip šalia esančio riešuto. Negi aš užsukusi į parduotuvę turėčiau ieškoti kirminų? Nebebuvo nei kaip grįžti, nei kaip aiškintis“, – nemalonų vizitą į parduotuvę prisiminė moteris.

Anot pašnekovės, jokia naujiena, kad riešutuose įvairūs vabalai „linkę kauptis ir augti“. L. Imbrasienė mano, kad prekybininkai turėtų stebėti tokią produkciją atidžiau.

Laura Imbrasienė

Moteris teigia galiojimo laiko nepatikrinusi, tačiau jaučiasi rami – jei prekę buvo galima rasti parduotuvės lentynoje, reiškia, kad prekė vartoti turėtų būti tinkama.

„Galvoju, o kodėl apie tai nekalbėti? Kas iš to, kad grąžina pinigus? Ne čia esmė. Nebėra pagarbos pirkėjui“, – piktinosi dviejų vaikų mama, patikinusi, kad parduotuvę kurį laiką tikrai aplenks.

UAB „Angolita“, valdančios „Saldūs majai" parduotuvių tinklą, Verslo klientų grupės vadovės Olgos Dragašienės komentaras:

Susisiekus su įmonės atstove O. Dragašiene, ji nenustebo. „Pasitaiko visokių atvejų. Gaila, kad nesikreipė tiesiai į mūsų parduotuvę. Niekas neapsaugotas nuo tokių dalykų. Kartais pasitaiko, kad atsiranda vienas kitas kirminas“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo O. Dragašienė.

Prekybininkė pažadėjo, kad grįžusi į parduotuvę, L. Imbrasienė tikrai sulauktų kompensacijos: „Mes visada geranoriškai grąžiname pinigus. Pinigų iš kasos negalime išimti, bet galime kompensuoti saldumynais. Tai vienetiniai atvėjai, bet mums patiems tai nėra malonu“.

Anot jos, nuga su kirminu viduje galėjo atvykti iš fabriko: „Į vidų neįlįsime ir nepatikrinsime 100 procentų visų prekių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)