Bene pirmasis į bažnyčią prabangiu „Rolls-Roys“ automobiliu buvo atvežtas jaunikis. Nieko nelaukęs jis skubiai patraukė į šventovės vidų. Kiek vėliau po truputį ėmė rinktis ir svečiai. Likus dešimt minučių iki ceremonijos pradžios atvyko ir ponia Kristina Brazauskienė su anūkais. Pasveikinti poros atvyko krepšininkas ir Arvydas Macijauskas su žmona Viktorija, futbolo treneris Edgaras Jankauskas su žavia šviesiaplauke.

Pavėlavusi beveik 20 minučių į ceremonija tuo pačiu „Rolls-Roys“ automobiliu atvyko ir pati nuotaka. Ją svarbiai gyvenimo šventei papuošė dizaineris Juozas Statkevičius. Jos galvą puošė deimantais inkrustuota diadema. Jaunavedžių žiedai – JAV  juvelyrikos bendrovės „Tiffany & Co“ gaminys.

Paklausta, kodėl vėlavo į savo vestuves, moteris buvo lakoniška: „Visos moterys vėluoja“.

Jurgita Alsytė
„Skaičiai gražūs. Mėgstame tokias datas su gražiais skaičiais“, – į klausimą, kodėl vestuvėms pasirinko šią dieną, atsakė nuotaka.

Jaunavedžiai teigė neskaičiavę, kiek galėjo kainuoti tokios puošnios vestuvės. Butrimai sako, kad laikai pasikeitė ir uošvių bei tėvų pagalbos šiais laikais poros prašo vis rečiau. Kur vyks medaus mėnesio, E. Butrimas atskleisti nenorėjo: „Turime su žmoną išsirinkę savo šalį, bet tebūnie tai paslaptis“. Lapkričio pabaigoje visa šeima kartu su K. Brazauskiene vyks žiemoti į Floridą, kurioje verslininko šeima turi namus.

„Kantrybės ir sveikatos“, – tokį linkėjimą sau skyrė šeštadienio popietę šeimą sukūrę Butrimai.

E. Butrimo ir J. Alsytės tuoktuvių ceremonija organizuoti patikėta verslininkei, renginių organizatorei Rasai Arlauskienei. Bažnyčios dekoravimu rūpinosi Mantas Petruškevičius. Jis šventovės erdves dekoravo itin prabangiai atrodančiomis baltų gėlių kompozicijomis, pamerktomis į masyvias vazas. Jaunavedžiai ir poros artimieji į bažnyčią žengė raudonu kilimu.

Pora iki santuokos kartu praleido ne vienerius metus. „Net nežinau, kaip čia tiksliai paskaičiuoti. Gyvename kartu jau ne vienerius metus, kartu auginame du vaikus. Metai bėga... Vienam vaikui jau penkeri metai, kitam – dveji. Kartu su Jurgita jau praleidome beveik aštuonerius metus, – duodamas interviu naujienų portalui DELFI penktadienį kalbėjo E. Butrimas. – Reikia sutvirtinimo. Gyvenimas „susidėjus“ – nėra tas pats, kas santuoka, nors niekas iš esmės ir nesikeičia. Įteisinti santykius reikia. Pirmas dalykas, tai yra pagarba moteriai. Daugiau saugumo ir sau, ir vaikams“.

Prie šventinės vakarienės stalų jaunieji su svita sės šeštadienio vakarą K. Brazauskienei priklausančiame viešbutyje. Į šventę pakviesta apie 70 svečių.

E. Butrimo ir J. Alsytės vestuvių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (419)