ƒ„Peliukai, kaip žymiausi Lietuvos politologai, prezidentės buvo pastebėti ir įvertinti pakviečiant trumpam pokalbiui Prezidentūroje, - DELFI pasakojo A. Ramanauskas. - Viso pokalbio negaliu išduoti, nes jis bus eteryje. Bet mes apsikeitėme malonybėmis, uždavėme Ekscelencijai keletą klausimų, į kuriuos ji mielai atsakė.“

Anot A. Ramanausko, D. Grybauskaitė „Dviračio šou“ kūrėjus kvietė į Prezidentūrą ne tik kaip personažus. Išjungus kameras, šalies vadovė bendravo su vyrais kaip su Algiu ir Rimu.

„Mums su Rimu prezidentė padarė labai gerą įspūdį. Ji yra labai tvirta, kieta, kompetentinga ir supranta viską iš pusės žodžio“, - sakė A. Ramanauskas.

Beje, jis prieš keletą metų taip pat sulaukė pakvietimo iš tuometinio prezidento Valdo Adamkaus. Tada A. Ramanauskas Prezidentūroje viešėjo kaip laidos „Orbita“ vedėjas.

Per pokalbį prezidentūroje Mauzeris ir Sūrskis bandė prispausti neklystančią prezidentę pripažinti nors vieną savo klaidą – pavyzdžiui, kodėl ji leido, kad litas į eurą būtų keičiamas ne santykiu vienas prie vieno.

Neseniai prezidentė lankėsi Niujorke, susitiko su Hillary Clinton, davė stiprų interviu „Washington Post“, kalbėjo Jungtinėse Tautose. Iš čia Sūrskiui kilo klausimas: ar Niujorke prezidentė nusipirko šeštą „iPhone’ą”?

Peliukams smalsu, ar tada, kai prezidentė eina kopinėti medaus iš avilio, apsaugininkai irgi turi eiti kartu su ja ir ką jie tada saugo – prezidentę ar save.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)