„Gimtadienį švenčiau kartu su savo kolega Ruslanu Bolgovu. Jis visada pasirūpina maistu, o aš papuošiu stalus, šventės vietą. Kadangi mūsų nuomonės nesutapo, buvo du stalai – moteriškas ir vyriškas. R. Bolgovo stalą papuošiau ragais, samanomis, miško žvėrimis, buvo patiekti stiprieji gėrimai, mėsos patiekalai“, - DELFI kalbėjo I. Budrienė.

Šventės rytą verslininkė mėgavosi pusryčiais, atneštais į lovą. Kiaušiniai buvo patiekti auksiniuose dėkluose, o moteris valgė maistą auksiniais įrankiais. „Šią staigmeną sugalvojo R. Bolgovas ir mano vyras. Pasijaučiau kaip penkių žvaigždučių viešbutyje. Gimtadienio proga sulaukiau daugiau šiltų žodžių, prasmingų palinkėjimų, o ne materialių dalykų. Vyrai sugalvojo, kad per savaitę turės man padaryti 40 stebuklų. Dabar dainuoja man dainas, lepina mane, dovanėles palieka. Sūnus man šventės metu pašoko šokį. Pagrindinė dovana - kelionė, tačiau aš apie ją nieko nežinau. Vyras pasakė, kad būčiau pasiruošusi ir laukčiau“, - juokėsi I. Budrienė.

Pašnekovė pasakojo, kad ruduo jai pats gražiausias metas. Tad savo gimtadienio šventės vietą ji nusprendė dekoruoti klevo lapais, nudažytais auksu, lietuviškomis rudeninėmis gėlėmis, daug žvakių. Svečius moteris vaišino midijomis ir šampanu: „Mano šventės tema - auksinis ruduo. Iš paprastų dalykų galima pasidaryti puikias dekoracijas. Dabar man auksinis laikas, turiu viską: gyvus tėvus, vaikus, draugus, puikų darbą, auksinį vyrą. Tuo norėčiau džiaugtis visą laiką.“

I. Budrienės šventės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)