Retai sostinės vakarėliuose matoma moteris šį kartą aplinkinių akis traukė subtilia elegancija. Krepšininko žmona pasipuošė stilingu rudenišku puspalčiu, ilgaauliais batais. Nors duodama interviu naujienų portalui DELFI V. Macijauskienė atskleidė, kad savęs stilinga nelaiko, tačiau net ir tokiu kasdieniu deriniu pasipuošusi dviejų vaikų mama galėtų drąsiai pretenduoti į lietuviškosios stiliaus ikonos titulą.

„Auksinis ruduo – pats tinkamiausias metas pasikviesti Jus į svečius! Kartu linguosime pagal džiazo ritmus, gurkšnosim putokšnius, ragausim mūsų šefų rudeniškus maisto kūrinius, šildysimės prie ugnies ir džiaugsimės vieni kitais!“, – jaukų vakarą savo svečiams žadėjo organizatoriai, taip pat kvietę atvykti į renginį pasipuošus „Auksinio rudens“ tema.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)