Į teismą M. Tyla buvo paduotas po to, kai įkūrė savo agentūrą ir internetinį puslapį „Silence Agency“ pavadinimu.

Elektroninės muzikos leidyklos „Silence“ vadovas V. Čepkauskas buvo įsitikinęs, kad tokio vardo M. Tyla savo agentūrai neturi teisės naudoti. Vidis siekė, kad „Silence“ vardas priklausytų tik jam.

Tačiau trečiadienio popietę teismas nusprendė kitaip.

„Ką čia daugiau komentuosi, kai jau trys teismai viską pakomentavo, - juokėsi po bylos nagrinėjimo išėjęs M. Tyla. - Tačiau Lietuvos teismais aš esu patenkintas.“

Žinomas prodiuseris pabrėžė, kad savo agentūrą „Silence Agency“ jis pavadino dėl savo angliškos pavardės versijos - Tyla angliškai yra silence. Todėl jokių sąsajų su V. Čepkausko-Vidžio įmone „Silence“ jis neketino turėti.

„Aš esu Tyla, su savo anglišku vardu Silence jau daug metų dalyvaudavau įvairiose užsienio mugėse ir renginiuose. Tačiau sukūręs domeną „Silence Agency“ aš jam pradėjau maišyti“, - DELFI pasakojo M. Tyla.  

Šie du vyrai susitiks dar vienoje byloje. Po viename straipsnyje Vidžio vagimi išvadintas M. Tyla taip pat kreipėsi į teismą. Prodiuseris M. Tyla bylinėjasi dėl garbės ir orumo įžeidimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)