Jau vienuoliktą kartą organizuojamose rinkimuose šiais metais pirmą kartą balsavo ir Lietuvos vyrai. Per tris mėnesius už seksualiausias pasaulio ir šalies moteris laiškais, el.paštu ir interneto svetainėje buvo atiduota virš 30 tūkstančių balsų.

Seksualiausios lietuvės titulas atiteko Violetai Riaubiškytei, kuri nacionaliniame pasaulio moterų šimtuke savo tautiečių buvo kilstelta į trečią vietą.

Į pirmąjį dešimtuką dar pateko Carmen Elektra, Britney Spears, Jennifer Lopez, Jurgita Tvarijonaitė, Beyonce Knowles, Laura Čepukaitė, Halle Berry ir Pamela Anderson.

Nepaisant pasaulinių žvaigždžių dominavimo likusiame šimtuke debiutavo ir keletas Lietuvos atstovių – Erica Jennings, Milda Bartašiūnaitė, Atlanta, Geltona, Natali Ivanova, Goda Sabutytė, Agnė Martinaitienė, Aurelija Razmarataitė, Gintarė Karaliūnaitė, Jurgita Šeduikytė, Asta Pilypaitė, Eglė Vaičytė, Aistė Stonytė, Livija Gradauskienė, Aistė Mažutytė ir Liepa Kiauleikytė.

Redakcijos gatvėje kalbinti praeiviai kratė galvas, išgirdę rinkimų rezultatus. „Kaži?“, - karpė antakiais Viršuliškių senbuvis Antanas. „Aš būčiau balsavęs už Livetą Kazlauskienę...“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją