Ne visi buvo sužavėti bendru V. Jakutienės ir Soliario darbu. Daugiausiai kritikos sulaukė Vitos balsas. Pasak komentatorių, jis skamba labai nenatūraliai, girdėti, jog yra patobulintas kompiuteriu.

„Dainai pupytės visai nereikėjo, tokį balsą ar garsą galima padaryti kompiuterio pagalba. Nors gal taip ir yra, pupytė čia tik reklama“, - rašė dee slapyvardžiu prisidengęs komentatorius.

„Stenėjimo galima pasiklausyti ir viešajame tualete“, - rėžė kitas DELFI skaitytojas.

„Taigi, kiekvienas gali įrašinėti kūrinius su kaimynu, su praeiviu gatvėje, jeigu tik turi kalbos aparatą gerklėje arba gali išleisti garsą iš vienos ar kitos angos...“, - rašė „taigi“.

Atsirado ir tokių, kurie pareiškė gailestį Soliariui: „Gaila Soliario, maniau, kad jis visai neblogas, pradedantis tobulėti dainorėlis, o dabar niekada nebesiklausysiu, gaila žmogaus. Negi jau nėra, kas dainuotų kartu, o ne žiopčiotų, aš nesuprantu.“

Tiesa, atsirado ir tokių, kurie gyrė dainą, teigė, kad jos norisi klausytis. Keletas V. Jakutienės gerbėjų negailėjo pagyrų moters vokalui, lygino jį su kitomis scenos atlikėjomis.

„Super, maloniai nustebau išgirdusi... Norisi klausytis ir klausytis“, - rašė DELFI komentatorė, pasivadinusi Klara slapyvardžiu.

„Išgirdus jos balsą galiu drąsiai sakyti, kad nustebino. Tai tikrai žymiai geresnis balsas nei Bunkės (Natalijos Bunkės - DELFI) ar Pikul (Oksanos Pikul-Jasaitienės – DELFI).“

„Daina visai nieko. Nors pradžioje man Vitos balsas labiau užnešė į Justino Bieberio. Bet aš čia nevarau, manau, visai gera daina klubams. Reikia Lietuvai ir tokių popsiukų, visai kokybiškai padaryta. O ar skonio reikalas, tai kiekvienam kitaip“, - V. Jakutienei pagyrų negailėjo kaimyne pasivadinusi komentatorė.

Liaupsių sulaukė ir A. Minalga-Soliaris: „Nors dažnai Soliarį vertindavau kaip žmogų su balsu, bet be gerų dainų, šįkart pasakysiu, kad ta daina tikrai gera. Aišku, pop, bet stilinga, gera kokybė, pupytė netrukdo. Sėkmės nuo tokio skeptiko kaip aš.“

Komentatoriai negailėjo ir šmaikščių komentarų: „Viskas gerai, taip turi būti, soliariumas ir pupytė.“

DELFI kalbinta V. Jakutienė teigė, kad sulaukė kur kas daugiau gražių žodžių nei kritikos. Pasak moters, viską pasako skaičiai „YouTube“ puslapyje – dainą perklausė virš 100 tūkst. žmonių. „Noriu padėkoti ir kritikams, jie verčia tobulėti ir judėti tolyn“, - sakė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)