Ingrida Kazlauskaitė: už 500 litų – tik privalomos procedūros

„Grožiui išleidžiamų pinigų suma per mėnesį priklauso nuo sezono. Vasarą nors kartą per mėnesį reikia atlikti manikiūrą ir pedikiūrą. Man būtinos ir veido drėkinimo procedūros. Taip pat atlieku ozono terapijos procedūras, stiprinu imuninę sistemą. Žiemą lepinuosi masažais.

Sunku įvardyti sumą, bet galime suskaičiuoti. Pedikiūras kainuoja 150 litų, manikiūro korekcija – 80 litų, drėkinamoji procedūra veidui dar 150 litų. Jau beveik 400 litų! Ozono procedūros, nors esu ozono klubo narė, irgi kainuoja… Galime pridėti dar kokius 100 litų. O jei dar masažas... Tai maždaug 500 litų tik elementarioms procedūroms, o kur dar depiliacijos, kurios tiesiog privalomos!

Tiesa, dar nepriskaičiavau plaukų kirpimo, nors galiu pasidžiaugti, kad jau metus jų nedažau. Bet juk reikia galiukus pakirpti, palepinti plaukus kaukėmis.

Žiemą mėgstu veido odą palepinti kompresiukais su ramunėlių arba mamytės džiovintų mėtų arbata. Primirkau vatos diskelius ir atgaivinu odą. Vasarą mėgstu šaldyti ledukus ir taip vėsinti odą.

Reikia savo kūną lepinti. Ir čia tik procedūros, kosmetikos priemonių nebeskaičiuoju. Vien šampūnas, kaukė ir aliejukas plaukams kainuoja kokius 300 litų, o užtenka tik 3–4 mėnesiams. Lepinuosi ir anticeliulitiniais kremais, juos įmasažuoju specialiu masažuokliu. Kojos turi būti gražios, oda – švelni. Visa tai kainuoja.“

Liveta Kazlauskienė per mėnesį išleidžia vos 100 litų

„Į procedūras beveik nevaikštau, pripažįstu natūralią kosmetiką. Man geriau nusiprausti sula ar ramunėlių kompresus ant akių užsidėti, kad pailsėtų akys. Daugiausia išleidžiu dekoratyvinei kosmetikai, per mėnesį apie 100 litų.

Dar džiaugiuosi tuo, ką tėtis ir mama man davė. Raukšlelių lyginimai dar ateityje. Apskritai aš esu konservatyvi ir manau, kad reikia kuo ilgiau puoselėti natūralumą. Kuo ilgiau jį puoselėji, tuo ilgiau išlieki jaunas.“