- Kokia jūsų geriausia skaityta knyga ir matytas filmas? Kuo patiko?

- Mėgstu biografines knygas. Šiuo metu turiu laisvo laiko paskaityti tik tai, kas man yra aktualu: vaiko raidos klausimai, augalininkystė, kulinarija, sveikata. Labai laukiu atostogų. Vėl išvyksiu į Tenerifę ir galėsiu sau skirti daugiau laiko.

Esu mačiusi visus filmus, kuriose vaidina aktorė Julia Roberts. Man ši moteris yra tobula. Nemėgstu fantastinių, kovinių filmų.

- Kokio patiekalo negalėtumėte atsisakyti ir ko visai nemėgstate?

- Dievinu maistą, ruoštą namuose! Patinka makaronai, galiu valgyti net vienus. Matyt, tai Italijos, kurioje dirbau, įtaka. Su malonumu gaminu lietuviškos, kinų, japonų virtuvės patiekalus. Nesilankau suši kavinėse, šį patiekalą pasigaminu namie pati. Nemėgstu salierų ir ančiuvių. Mano šeimos šaldytuve niekada nerasite pusgaminių, rūkytų produktų. Visi draugai jau spėjo įsitikinti, kad esu puiki šeimininkė (juokiasi).

- Įspūdingiausia aplankyta šalis. Ką dar norėtumėte pamatyti?

- Didžiausią įspūdį paliko tolimiausios, labiausiai nuo mūsų kultūros nutolusios šalys: Kenija, Meksika, Jamaika, Kuba, Venesuela. Norėčiau nuvykti į Izraelį pamatyti Raudu sieną, kitas šventas vietas.

- Praeities klaida, kurios nenorėtumėte pakartoti.

- Nenoriu būti kukli, bet pasakysiu, jog pakartočiau viską, net ir su mažomis klaidomis!

- Įspūdingiausias bučinys.

- Žinoma, kad pats pirmasis.

- Koks laisvalaikio leidimo būdas Jums priimtiniausias?

- Mėgstu būti gamtoje. Esant laisvam savaitgaliui, važiuojame į sodybą ant ežero kranto, pasikviečiame draugų, kaitinamės pirtyje, ant laužo kepame mėsą. Toks laiko leidimo būdas man labai patinka.

- Ar gailitės atsisakiusi kokios nors karjeros pasiūlymo?

Galiu pasakyti, kad visus geriausius karjeros pasiūlymus išnaudojau.

- Įvardinkite savo didžiausias baimes.

- Pastebėjau, kad vis daugiau baimių atsiranda bėgant metams. Bijau ligų, netekti artimųjų. Negaliu kaip mano sūnus paimti į rankas varlę, žvejojant negaliu užmauti ant kabliuko musės lervos.

- Ar skaitote komentarus prie straipsnių apie save? Ką manote apie kritiką?

- Neslėpsiu, kartais komentarus paskaitau. Jie garantuoja gerą nuotaiką. Kartais taip prajuokina, kad net negaliu oro įkvėpti. Tuomet susimąstau, kad mūsų šalyje yra labai daug išradingų gyventojų. Manau, kad kritika turi būti argumentuota, pagrįsta, o ne iš pavydo. Mano kojos puošia pėdkelnių pakuotes, o tautiečiai rašo, kad jos yra kreivos. Ar nėra tai juokinga?

- Labiausiai erzinančios ir patinkančios sutuoktinio savybės.

- Mano sutuoktinis yra puikus diplomatas, labai geras tėvas, jo charakteris yra „auksinis“. Jis turi vieną erzinančią savybę, bet negaliu išduoti, vis dar stengiuosi, kad ji dingtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)