Teigiama, jog stilistas už nuomą skolingas 10 tūkst. litų. Tačiau verslininkė iš kirpėjo nori prisiteisti tris kartus didesnę sumą priskaičiuojant delspinigius ir palūkanas.

Nei V. Gigevičius, nei I. Marozienė teisme nepasirodė. Teisme V. Gigevičiaus advokatas teigė, kad suma, reikalaujama sumokėti, yra nepagrįsta.

Teismo posėdis buvo atidėtas spalio mėnesiui dėl taikos sutarties pasirašymo. Kaip teigė I. Marozienės įmonę atstovaujantis advokatas, teisme siekiame patenkinti abiejų šalių interesus.

Kaip DELFI rašė liepos mėnesį, Vilniaus miesto apylinkės teismas tada priėmė sprendimą už akių. Kadangi jis šalių netenkino, ieškinys buvo apskųstas. Šį mėnesį procesas buvo atnaujintas ir byla pradėta nagrinėti iš naujo.

Vasarą vykusio posėdžio metu buvo skelbiama, kad V. Gigevičius su UAB "Vilko apetitas", kuriai priklauso populiarus sostinės restoranas "Amatininkų užeiga", atstove Renata Belovaitė sieks pasirašyti taikos sutartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)