Prie asociacijos prisijungė grupės "69 danguje" narės, atlikėja Ingrida Kazlauskaitė, Audrė Kudabienė, Jurga Anusauskienė ir kt.

Moteris inauguracijos proga po miestą su vėjeliu pavežiojo motociklininkų klubo „Warriors“ baikeriai.

Tiesa, su plieniniais žirgais po miestą „Racing Ladies“ narės buvo vežiojamos neatsitiktinai. Baikeriai damas nuvežė į Šv. Ignoto bažnyčią, kur vairuotojas palaimino dvasininkas.

"Kunigas laimino mus, kalbėjome vairuotojams skirtą maldą. Buvo ypatingas jausmas, - DELFI prisipažino I. Kazlauskaitė. - Labai džiaugiuosi prisijungusi prie vairuojančių moterų asociacijos."

Po pasivažinėjimo su baikeriais Ingrida prisipažino, kad netgi užsinorėjo savo motociklo. "Žinau, kad išprotėjau, bet ir pati noriu turėti savo "britvą", - išdavė I. Kazlauskaitė.

Tuo tarpu K. Krysko-Skambinė DELFI pasakojo, kad jai kur kas arčiau širdies yra "čioperiai". "Pati tokį vairuoti niekada neturėčiau drąsos, bet važinėti su vairuotoju ar sėdėti prie tokio plieninio žirgo man visada labai patinka", - sakė Karina.

Susirinkusioms damoms įspūdingus triukus rodė motoakrobatai.

„Racing Ladies“ išskirtinė naujų narių inauguracijos šventė - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)