"Nes man teko daryti tai, ką aš moku geriausiai - dainuoti, - juokiasi Karina. - Teksto mokytis nereikėjo. Labai laukiu, kada pasirodys filmas, nes visą laiką filmavome prie žalio ekrano, todėl smalsu, koks galutinis produktas pasieks žiūrovus kino kūrėjams padirbėjus su kompiuterine grafika ir sukūrus specialiuosius efektus."

Tiesa, K. Krysko-Skambinė apgailestavo, kad jos debiuto kine turbūt neišvys jos sūnelis Majus.

"Jis dar per mažas tokiems rimtiems filmams ir taip ilgai turbūt neišsėdės kino teatre. Trejų metų vaikui dar įdomesni elementaresni vaikiški filmukai", - naujienų portalui DELFI pasakojo Karmen Kriauklaitės heroję įkūnijusi žinoma atlikėja.

Filmo režisierius, scenarijaus autorius ir prodiuseris Vaidas Lekavičius per pristatymą pasakojo, kad "Gustavo nuotykiai" yra skirti visai šeimai.

"Šiam animaciniam filmui scenarijų specialiai rašėme ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams. Kai kurių vietų vaikai paprasčiausiai bus per maži suprasti", - sakė jis.

"Gustavo nuotykiai" didžiuosiuose kino ekranuose - nuo spalio 17 d.

Pirmojo lietuviško vaidybinio animacinio filmo „Gustavo nuotykiai“ pristatymas - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)