Šventės vairas buvo patikėtas visuomet pasitempusiai ir puikiai atrodančiai TV laidų vedėjai Laurai Imbrasienei. Po renginio moteris sutiko DELFI papasakoti apie savo požiūrį į madą, vartojimo įpročius ir mėgstamą stilių.

– Ar dažnai pasiduodate pirkimo manijai?

Ne, tikrai nedažnai. Nesu iš tų žmonių, kurie perka be proto. Remiuosi tokiu požiūriu, kad reikėtų tausoti mūsų Žemę. Tai susiję ir su pirkimu. Pastaraisiais metais tapau tokia. Anksčiau mėgdavau ir nuotaiką pirkiniais pataisyti, ir nuolaidų atrakcijose sudalyvauti. Bandau tapti šiek tiek sąmoningesne, kadangi auklėju vaikus ir jiems norėčiau išugdyti tokį požiūrį.

– Ar dažnai išsiruošiate į rūbų parduotuves?

– Neskaičiuoju, bet pastaruoju metu pirmenybę teikiu vaikams. Taip pat vyras zyzia, kad jį palydėčiau į parduotuvę. Ir tik tada pasirūpinu savimi. Žinote, kaip būna su moterimis, pas jas rūbų visada tris kartus daugiau nei pas vyrą. Man garderobą reikia tiesiog papildyti. Nesu maniakė, todėl būna tokių mėnesių, kad į rūbų parduotuves net neužsuku.

– Ar daug jūsų spintoje suknelių, kurios buvo įsigytos vos vienam vakarui?

– Ne. Aš ne tokia. Kartais, kai reikia kažkur išeiti, reikia paieškoti ir pasistengti, ką apsirengti. Turiu klasikinių rūbų, kuriuos prikeliu antram ar trečiam gyvenimui. Manau, kad tai nėra protinga bandyti pasirodyti ar kažkam įtikti.

– Ar esate įsigijusi tokių pirkinių, dėl kurių gailėjotės ir galvojote, kam to reikėjo?

– Yra tokių, bet labai džiaugiuosi turėdama seserį ir draugių, kurias galiu pasikviesti ir pasakyti: „Štai atsidaro mano spintos durys – šitų daiktų man nebereikia“. Džiaugiuosi, kad jei iškeliauja ir yra kažkam naudingi.

– Ką vertinate labiausiai: kokybę, praktiškumą ar kainą?

– Vertinu viską, bet praktiškumas man yra patogumas. Aš mėgstu rengtis patogiai. Turiu du vaikus ir tai man yra labai svarbu. Sakoma, kad mada yra tokia, kad tu neturi žiūrėti patogumo ir rengtis tai. Mėgstu rengtis patogiai. Mėgstu rengtis ne taip, kaip patinka mano vyrui, o taip, kaip patinka man,

– Kuo skiriasi jūsų ir vyro skonis? Kaip patinka atrodyti jums ir kokią jus nori matyti vyras?

– Vyras mėgsta aptemptus, kūno linijas pabrėžiančius rūbus. Aš mėgstu laisvus, sportinio stiliaus drabužius. Jeigu man leistų, aš netgi taip eičiau vesti renginių.

– Kokia brangiausia suknelė kabo jūsų spintoje?

– Sunkus klausimas. Nežinau. Niekada net nesusimąsčiau. Kadangi nesu maniakė, tai nebus tūkstančius kainuojantis rūbas. Tikrai nežinau. Aš paprasta.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)