„Aš turiu labai stiprią nuojautą. Draugas, šeštadienį mane vežiojęs po koncertus, ramino, sakė, kad viskas bus gerai. Važiuojant link Šveicarijos kaimo pamačiau besimušančias gaujas, visur taškėsi kraujai. Policija nesikišo į jų konfliktą. Tada ir supratau, kad kažkas bus negerai“, - DELFI kalbėjo R. Kirilkinas.

Atvykus į koncerto vietą R. Kirilkinas išvydo daugybę policijos pareigūnų, kurie saugojo sceną ir atlikėją. Užlipus į sceną R. Kirilkinas buvo pasitiktas nepadoriais gestais, kumščių trynimais į delnus. "Koncerto metu jaučiausi nekaip, nors mane saugojo policija", - kalbėjo dainininkas.

Po koncerto policijos pareigūnai pasikvietė R. Kirilkiną ir palydėjo jį iki mašinos per slaptą išėjimą. "Klausiau policininkų, kas nutiko, kodėl jie mane veža slaptu keliu. Sužinojau, kad vieną išvažiavimą užtvėrė gaujos, kurios manęs laukė. Policijai buvo pranešta, kad gauja buvo suplanavusi užpuolimą. Buvo labai baisu", - situaciją prisiminė R. Kirilkinas.

Atvykęs prie mašinos R. Kirilkinas pamatė, kad ji visa apmėtyta kiaušiniais. "Istorija galėjo baigtis kur kas liūdniau. Kartais pagalvoju, kad dėl honoraro rizikuoju savo sveikata. Noriu padėkoti policijos pareigūnams, kurie manimi pasirūpino. Daugiau nekoncertuosiu be apsaugos darbuotojų ar policijos", - pasakojo pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (980)